به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ اسحاق آل حبیب، معاون سفیر ایران در سازمان ملل گفت: نقض سیستماتیک حقوق اقلیتهای مذهبی در عربستان، نسل کشی در عوامیه، خفه کردن صدای منتقدان خاندان سلطنت، نبود انتخابات، برده داری زنان و دختران مهاجر و حمایت از تروریستهای داعش و جبهه النصره و کودک کشی در یمن؛ هر یک به تنهایی برای آشکار کردن چهره سعودیها کافی است.
اسحاق آل حبیب سفیر ایران در سازمان ملل در پاسخ به اظهارات ضد ایرانی عربستان در نشست حقوق بشر کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل افزود: نویسنده و فیلسوف بزرگ، لئو تولستوی، میگوید: "یک فرد متکبر خود را بی نقص میداند".
وی گفت: اصلیترین آسیب تکبر است و این کار با وظیفه اصلی انسانها در زندگی که رسیدن به کمال است تداخل دارد و همین اصل درباره کشورها نیز صدق میکند.
اسحاق آل حبیب افزود: تکبر و از خود راضی بودن بیشتر منجر به از دست دادن حس استدلال و قضاوت صحیح منجر میشود.
سفیر ایران در سازمان ملل گفت: اگر فقط یک دلیل برای اثبات بی ارزش و نامعقول شدن کمیته سوم نیاز است؛ فقط مداخله عربستان سعودی این واقعیت را اثبات میکند.
اسحاق آل حبیب تصریح کرد: عربستان سعودی، که پیش از این کشوری کودک کش بد بود به کشوری کودک کش خوب ارتقا یافته است، زیرا به تنهایی از داعش، القاعده و النصره در سراسر جهان در یمن کودک میکشد.
وی گفت: به هر حال هزینه کردن برای خرید میلیاردها دلار تسلیحات نظامی زیبا و خرید شرکتهای ارتباط عمومی غربی نمیتواند چهره واقعی سعودیها را که با پولهای خود به آتش اختلافات فرقهای در خلیج فارس، غرب آسیا و جهان افزوده اند مخفی کند.
اسحاق آل حبیب افزود: شباهت جنایاتی مانند سر بریدن که داعش و سعودیها مرتکب شده اند تصادفی نیست، آنها ایدئولوژی مشترک و دیدگاه جهانی مشترک دارند که از نظر آنها دیگر مسلمانان و غیر مسلمانان کافر و مرتد هستند.
سفیر ایران در سازمان ملل اضافه کرد: مگر کشته شدن تعداد بی شمار کودکان یمنی با موشکهای سعودی (که به زیبایی در ایالات متحده و بریتانیا ساخته میشوند) به اندازه کافی قوی برای پرده برداشتن از چهره واقعی عربستان سعودی کافی نیست؟ مگر کشته شدن هزاران تن از کودکان سوری که به دست تروریستهای پرورش یافته با ایدئولوژی سعودیها که توسط سعودیها هم حمایت مالی میشوند برای افشای چهره دو روی سعودیها در موضوع حقوق بشر کافی نیست؟
اسحاق آل حبیب گفت: اگر نقض سیستماتیک حقوق بشری اقلیتهای مذهبی در عربستان برای بیدار شدن جهان کافی نیست، اگر نسل کشی بی صدا در شهر عوامیه در شرق عربستان به اندازهی کافی قوی نیست، اگر خفه کردن صدای مخالفان که جرائت نقد خاندان سلطنتی سعودی را که بدون انتخابات و سوار بر قدرت میتازند برای متحدان غربی آنها ایجاد نگرانی هم نمیکند، اگر برده داری رسمی ازهزاران تن از زنان و دختران مهاجر که برای کار در عربستان سعودی با شرایط خفت بار زندگی میکنند گویای ماهیت وحشت انگیز حکومت عربستان سعودی نیست و اگر شمار زیاد از اتباع سعودی در گروههای تروریستی داعش، القاعده و النصره و دیگر گروههای تروریستی در سراسر جهان بیانگر ذهنیت مخرب سعودیها نیست پس میتوان نتیجه گرفت که در یک جای کار اشکال بسیار اساسی وجود دارد.
وی تاکید کرد: با ادامه این روند، جهان باید در انتظار نقض حقوق بشر و خشونتهای جدیتر و بیش از پیش باشد و باید ازسوء استفاده و تمسخر انجمنهای بین المللی توسط سعودیها جلوگیری شود.
سفیر ایران در سازمان ملل تصریح کرد: عضویت عربستان سعودی در مبارزه جهانی علیه تروریسم، تمسخر تلخ انسان، انسانیت، حقوق بشر، عدالت و صلح است.
انتهای پیام/