به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نشنال جئوگرافی، یک عکاس به نام «ویلیام دنیلز» تصاویری دردآور از شرایط مسلمانان روهینگیا که از جنایات ارتش میانمار فرار کردهاند، تهیه کرد. این عکاس اوایل ماه سپتامبر به بنگلادش رفت و جزو نخستین کسانی بود که از درماندگی مسلمانان روهینگیا عکسبرداری کرد. در آن زمان تعداد کسانی که به بنگلادش فرار کرده بودند 50 هزار نفر بود، در ماه اکتبر تعداد آنها به نیم میلیون نفر رسید و امروز 600 هزار روهینگیایی در پناهگاههای این کشور هستند.
عملیات بیرحمانه ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا که در این کشور اقلیت هستند از ماه اوت آغاز شد و کشتارها تا امروز ادامه دارد. مسلمانان روهینگیا از چند دهه پیش مورد ظلم و ستم دولت میانمار قرار گرفتهاند و با اینکه سابقه سکونت آنها در این کشور به چندین قرن میرسد دولت میانمار آنها را مهاجرانی بنگلادشی میداند. از آنجاییکه دولت میانمار حق شهروندی آنها را به رسمیت نمیشناسد آنها را به شدت سرکوب میکند.
«آنگ سان سو چی» رهبر حزب حاکم میانمار که سالها برای برقراری دموکراسی در برابر دیکتاتوری مقاومت کرد و جایزه صلح نوبل را گرفت، امروز مقابل جنایاتی که در حق مسلمانان روهینگیا صورت میگیرد سکوت کرده است. سکوت سو چی انتقادات بینالمللی را در پی داشته است و برندگان جایزه نوبل خواستار پس گرفتن این جایزه از او شدهاند. سازمان ملل متحد میانمار را به پاکسازی قومی متهم کرده و از ارتش این کشور خواسته این جنایات را پایان دهد. اما مقامات میانمار این اتهامات را رد کردهاند.
نوزادی که سوءتغذیه شدید دارد در جادهای در میانمار رها شده بود
در هر چادری افرادی یا بیمار هستند یا زخمی شدهاند یا از دیدن مرگ اقوامشان وحشتزده هستند. تمام فرزندان این زوج روهینگیایی از تب شدید رنج میبرند
اردوگاه پناهجویان کوتوپالانگ که هر روز در حال گسترش است
اکثر پناهجویان از طریق جاده و از میان مزارع برنج به بنگلادش میآیند
اردوگاه پناهجویان «تاینگ خالی» که فاقد سرپناه، آب تصفیه شده و امکانات بهداشتی است
پناهجویان از طریق دریا به بنگلادش میآیند. آنها برای پنهان ماندن از دید سربازان میانمار که ممکن است به آنها شلیک کنند در شب سفر میکنند
داستان کسانی که از میانمار فرار کردهاند مشابه است.این زن تمام فرزندانش را از آتش بیرون کشیده و خودش به شدت سوخته است. شوهر و یکی از پسرهایش نیز کشته شدهاند
سفر از غرب میانمار به جنوب شرق بنگلادش توان زیادی میخواهد. این زن از شدت خستگی و گرسنگی دیگر توان راه رفتن ندارد
یک زن روهینگیایی به همراه فرزندان دوقلویش
روهینگیاییهایی که در یک شب بسیار تاریک و آرام به بنگلادش رسیدند و سرگردانند
زندگی پناهجویان در حال تغییر است. آنها زندگی جدید خود را در بنگلادش از صفر شروع کردهاند. به نظر نمیآید آنها بتوانند به کشورشان بازگردند
انتهای پیام/
یارب باغضبت رفتارکن
یارب باغضبت رفتارکن
بهترین دین را اسلام قرار داده و بهترین بندگان خدا را که به گفته اش بخاطر انان سنگ بنای کائنات را گذاشت اورنده این دین و مبلق آن قرارداد و بدترین و سخت ترین شرایط را هم برای این برگزیدگان ، بطوری که همگی ائمه ما مسلمانان به شهادت رسیدن و از بعد این بزرگوران در این دنیا هر چه سختی و جنگ و ظلم است بر مسلمانان وارد میشود چرا ؟
تمام ادیان دیگر براحتی در حال زندگی در بهترین نقاط این کره خاکی هستن اما مسلمانان اکثر در کشورهای خشک و بی آب و علف چرا؟
بقولی خداوند خانه خودش را هم در یک سرزمین بی آب و علف بنا کرد راستی چرا ؟
چرا تا انسانهای دیگر به مسلمانان برخورد میکنند از حیوان هم درنده تر میشوند و انسانیت را هم فراموش میکنند چه چیزی باعث میشود کسی که با یک مسلمان حتی به اندازه یک کلمه هم صحبت نشده یا اصلاٌ درکنار مسلمانی نبوده وقتی به جنگ با مسلمانان می آید به شقی ترین انسان تبدیل میشود .
*یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی*
*اللهم عجل لولیک الفرج*