با هدف گرامی داشت هفته کتاب، جلسه هم اندیشی اداره کل کتابخانه های عمومی با اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان برگزار گردید.

 

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،  سرتیپ دوم پاسدار محمد علی پور، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان در این نشست ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی عنوان کرد : از آنجایی که نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید از دوران کودکی صورت گیرد متاسفانه در این سال کار جدی در این حوزه که وضعیت کتاب کودک و خانواده را بهبهود وبه نقطه آرمانی برساند توسط دستگاه های فرهنگی پوشش داده نشده است.


وی افزود: گنجینه دفاع مقدس در حالت شفاهی نیازمند توجه جدی است که به آثار مکتوب و ماندگار تبدیل شود که مجموعه نهاد کتابخانه ها به عنوان یک نهاد فرهنگی می تواند در بعد تولید و انتشار کتاب در قالب های متنوع و فرهنگی اقدامات ویژه ای داشته باشد.

سردار علی پور اظهار داشت: در مباحثی همچون نقد و بررسی کتاب، مسابقات کتابخوانی و برنامه های فرهنگی را می توان بصورت برنامه های مشترک فی ما بین دستگاه های این دو نهاد مقدس برنامه ریزی و به اجراء گذارده شود و مقدمه آن شناسایی و شناخت منابع در این حوزه است.


همچنین سردار شیخ رباط گفت: خوزستان پایتخت دفاع مقدس است به همین دلیل تمام دستگاه های فرهنگی می بایست به حوزه دفاع مقدس ورود نمایند.


وی افزود در ارتباط با حوزه دانش نامه های دفاع مقدس عنوان داشت : دغدغه های مقام معظم رهبری در دو حوزه کتاب و دفاع مقدس مشهود است، و اگر آثار شفاهی در زمان خود تبدیل به آثار مکتوب نشود قطعا از بین خواهد رفت از این رو مکتوب کردن آثار شفاهی و تدوین دانشنامه های دفاع مقدس یکی از مهمترین اقدامات ممکن جهت رفع دغدغه رهبر معظم انقلاب خواهد بود.

این مقام مسؤل عنوان کرد: با توجه به این که خوزستان پایتخت دفاع مقدس است باید کتابخانه دفاع مقدس با آرشیوی پر بار و پر محتوا راه اندازی گردد چرا که قطعا موضوع دفاع مقدس آنقدر جذاب و به یاد ماندنی است که مردم به سمت آن روی می آورند و همین امر باعث افزایش سرانه مطالعه در استان می گردد.

منصور کوهی رستمی، سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی خوزستان نیز در این نشست با اشاره به شعار آینده روشن با خانواده کتابخوان بیان کرد: در تلاقی دو حوزه ارزشمند کتاب و دفاع مقدس که از دغدغه های مشترک مقام معظم رهبری و مسئولین است حوزه فرهنگ بویژه کتابخوانی و انتقال مفاهیم ارزش های دفاع مقدس لازم است که از رسانه کتاب استفاده شود.


وی افزود: اداره کل کتابخانه های عمومی استان ویژگی هایی انحصاری نسبت به سایر دستگاه های فرهنگی دارد که ارتباط مستقیم با مردم از ساعت 7 صبح تا 7 بعداز ظهر است.


کوهی رستمی ادامه داد: 489 پرسنل جوان با مدارک تحصیلی فوق لیسانس، دانشجو ارشد و دکتری، برنامه محور بودن و عضویت 142000هزار عضو در کتابخانه ها از دیگر ویژگی های تمایز کننده نهاد با سایر دستگاه های فرهنگی است.


وی با ادامه به راه کارهای جدید برای استفاده بهتر از حوزه مطالعه افزود: یکی از برنامه های مهم و ارزشمند که با همکاری استانداری خوزستان برگزار خواهد شد طرح راه اندازی کتابخانه دیجیتال در استان و برای استفاده همه فارسی زبانان است که طرح مطالعاتی آن آماده و در آینده نزدیک راه اندازی و عملیاتی خواهد شد.


کوهی رستمی ادامه داد: در بستر این فضاء می توان بخشی را برای منابع کتابخانه ای با موضوع دفاع مقدس راه اندازی کرد .


در پایان سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی خوزستان با اعلام آمادگی برای اجرای برنامه های مشترک از قبیل مسابقات کتابخوانی ، نقد و بررسی کتاب و رونمایی آن ، راه اندازی بخش ویژه دفاع مقدس در کتابخانه مرکزی را یکی از برنامه های مهم در آینده دانست.

انتهای پیام/و

تاکید بر راه اندازی بخش ویژه دفاع مقدس در کتابخانه مرکزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.