به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان مهدی محمد نبی در گفت و گو با اخبار ورزشی شبکه سیما درباره دسته بندی تیم های لیگ برتری برای دریافت مجوز حرفه ای بیان کرد: آئین نامه و دستور العمل های مربوط به صدور مجوز حرفه ای که از AFC و فدراسیون فوتبال ایران به باشگاه ها ابلاغ شده چارچوبی مشخص کرده است که باشگاه های لیگ برتری باید در این چارچوب قرار بگیرند. این دسته بندی در سه بخش انجام می شود. دسته اول باشگاه هایی هستند که برای دریافت مجوز حرفه ای واجد شرایط هستند. بخش دوم باشگاه هایی هستند که مجوز ملی می گیرند و در بخش آخر هم باشگاه هایی هستند که باید تلاش کنند پس از دریافت مجوز ملی برای دریافت مجوز حرفه ای اقدام کنند.
او درباره تکلیف تیم هایی که مجوز ملی یا حرفه ای نگرفته اند، گفت: این تیم ها باید با مراجعه حضوری به دبیر کمیته صدور مجوز حرفه ای یا از طریق سامانه سازمان لیگ اطلاعات لازم را کسب کنند تا در رنکینگ قرار بگیرند. این امر هم کار سختی نیست. بخش حقوقی، اداری و فنی باشگاه ها می توانند اطلاعات و مشاوره های لازم را کسب کنند و به مرور زمان ابتدا مدارکشان را در سامانه داخلی و سپس سامانه AFC ثبت کنند.
نبی افزود: باشگاه ها باید تا هفته گذشته کل مدارکشان را در سامانه AFC ثبت می کردند. باشگاه هایی که مدارک خود را ثبت کردند مجوز حرفه ای و ملی گرفتند. در این میان باشگاه هایی که مدارک ناقصی داشتند یا آنها را ثبت نکرده بودند هم مجوز حرفه ای و ملی کسب نکردند. آنها باید با مشورت دبیر صدور مجوز حرفه ای مدارک خود را تکمیل کنند. در واقع باشگاه ها پس از اتمام این فصل و در سال آینده که مدارک مجددا بررسی می شود زمان دارند تا مدارکشان را تکمیل کنند.
رئیس کمیته بدوی صدور مجوز حرفه ای درمورد اعتبار مجوز ملی باشگاه ها برای AFC تصریح کرد: اگر باشگاه ها مجوز ملی هم نداشته باشند حضور آنها در لیگ برتر از نظر سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال بلامانع است و AFC هم برای مجوز ملی اعتبار قائل است. البته در آینده امکان دارد باشگاه هایی که در رتبه سوم دسته بندی قرار گرفتند بتوانند با تکمیل مدارکشان مجوز حضور در لیگ قهرمانان آسیا را کسب کنند.
انتهای پیام/