به گزارش خبرنگار فوتبال وفوتسال گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان مردان ساحلی ایران در سال های اخیر نشان دادند ما در فوتبال ساحلی از توان بالایی برخوردار هستیم و تمامی کشور های مدعی در این رشته به قدرت ایران و جوانان ایرانی اعتراف کردند و همین که در بیشتر مسابقات یکی از 4 تیم نخست رقابت ها هستیم جای بالیدن دارد .
کشور های دیگر نیز روی فوتبال ساحلی به دلیل جذابیتش سرمایه گذاری زیادی از انجام دادند و روز به روز در حال پیشرفت هستند اما ما عادت کردیم به اینکه به سطح خودمان قانع باشیم و به تک موفقیت ها بسنده کنیم.
ستاره ها در فوتبال ساحلی هم مثل رشته های دیگر می آیند و می روند و باید پشتوانه سازی کرد، باید جوانان را برای روز های سخت و رقابت های آینده آماده کرد و این آماده سازی برنامه ریزی و سخت افزار می خواهد.
باید ورزشگاه های جذاب ساخت و جوانان را ترغیب به ورزش کرد که در اینصورت می توانیم سواحل جهان را یکی پس از دیگری فتح کنیم .
ابراهیم اکبرپور داوربین المللی فوتبال ساحلی و عضو دپارتمان فوتبال ساحلی کشور درباره لیگ فوتبال ساحلی و مسائل و مشکلات این رشته گفت: خوشبختانه لیگ خوب و پویایی داریم. باید در برنامه ریزی ها نقاط قوت را لحاظ و نقاط ضعف را جبران کنیم. کشورهایی که در فوتبال ساحلی قوی هستند هم لیگ داخلی دارند اما اما از نظر زمانی کوتاهتر از لیگ فوتبال ساحلی ایران است. همین موضوع باعث می شود بازیکنان ما همیشه آماده باشند و در لیگ به چالش کشیده شوند. لیگ در ایران یک طرفه نیست و تیم ها برای پیروزی در زمین مسابقه تلاش می کنند.
اکبرپور اظهار کرد: طبق مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، باشگاه ها مجبور هستند در کنار تیم بزرگسالان در بخش جوانان نیز تیم داری کنند و البته تمام باشگاه ها به این قانون پای بند هستند. دوم این که به طور مثال اگر قرار باشد یک تیم 20 بازیکن جذب کند، 8 نفر از آنها باید جوان باشند. با این روش تیم ها مجبور به جوان گرایی می شوند. با این روش میانگین سن بازیکنان در لیگ به شدت کاهش یافته است. ادامه این کار مستلزم توجه مسئولان در شهرستان ها به جوانان است.
داوربین المللی فوتبال ساحلی بیان کرد: در حال حاضر لیگ در سنین 18 و23 نیز برگزار می شود. من بازی های بین المللی زیادی را دیده ام اما بازی های این لیگ ها گاهی سطحی بالاتر از مسابقات بین المللی دارد. تیم ملی به جوانان نیاز دارد و مطمئنا لیگ بستر مناسبی برای یافتن استعدادهاست. باشگاه ها باید در کشف استعدادها کوشا باشند چرا که هنوز مرادی ها و میر شکاری ها در شهرستان ها وجود دارند.
او اظهار کرد: فوتبال ساحلی رشته ای نوپاست و زیرساخت های مناسب ندارد. بیشتر اهالی این رشته از جیب خود برای ساخت زمین خرج می کنند و هیچ نهادی برای کمک به آنها وجود ندارد.
عضو دپارتمان فوتبال ساحلی عنوان کرد: مدیران، سرپرستان و مردمی داریم که فوتبال ساحلی، مسائل فنی و داوری را می فهمند. به طوری که در برخی مواقع تیمی که شکست خورده است را تشویق می کنند. درباره اشتباهات داوری در فوتبال ساحلی باید بگویم داوری بخشی از فوتبال است. این اشتباهات در فوتبال ساحلی نیز وجود دارد اما جنجال های آن کم و آستانه تحمل افراد بالاتر است. داوران با حق الزحمه های اندک از جان و دل در مسابقات حضور می یابند. با توجه به تغییرات گسترده در قوانین فوتبال ساحلی لازم است کلاس های آموزشی در بخش داوری برگزار شود.
اکبر پور درباره چگونگی ادامه روند موفقیت های تیم فوتبال ساحلی گفت: لازم است با جدیت و برنامه پیش برویم. ضمن این که باید در شهرهای مختلف با ایجاد جذابیت علاقمندان را به این رشته جذب کنیم. این جذابیت می تواند ساخت یک ورزشگاه زیبای فوتبال ساحلی باشد.
انتهای پیام/