به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ توزیع حلیم سنتی خوزستان یکی از اقدامات هرساله موکب مسجد مقدس جمکران در مسیر پیادهروی اربعین حسینی است که مورد استقبال زائران حسینی نیز قرار میگیرد.
امسال گروهی متشکل از 10 آشپز از استان تهران با حضور در موکب مسجد مقدس جمکران اقدام به طبخ و توزیع حلیم سنتی میکردند.
25 هزار زائران اربعین حسینی امسال با حلیم سنتی خوزستانی در موکب مسجد مقدس جمکران پذیرایی شدند.
در پنج گذشته بیش از دو هزار و 500 کاسه حلیم بین زوار سیدالشهدا در موکب مسجد مقدس جمکران توزیعشده است که در طبخ این مقدار حلیم بیش از 350 کیلوگرم گندم و80 کیلوگرم گوشت گوسفندی و گوساله استفادهشده است.
مسئول گروه حلیمپزان موکب مسجد مقدس جمکران بیان کرد: کل هزینههای مواد اولیه تهیه حلیم توسط کمکهای مردمی تأمینشده و گروههای حلیمپز در هفت موکب ازجمله موکب مسجد مقدس جمکران اقدام به طبخ و توزیع حلیم سنتی ویژه منطقه شوشتر خوزستان میکنند.
محمد اژدری زاده با اشاره به حمایتهای مسجد مقدس جمکران برای تهیه مواد اولیه پخت حلیم خاطرنشان کرد: برای طبخ حلیم سنتی بیش از 10 تن گندم از ایران آورده شده است و مسجد مقدس جمکران در کنار حمایتهای معنوی کمکهای قابلتوجهی در تهیه گندم و گوشت داشته است.
انتهای پیام/ش