به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر دوشنبه در دیدار ژنرال "قمر جاوید باجوا" فرمانده ارتش پاکستان اظهار کرد: اراده جمهوری اسلامی ایران بر یک رابطه مستحکم، برادرانه و صمیمانه با همسایگان منطقهای و از جمله پاکستان است و این روابط بیتردید مورد خواست دو ملتی است که عمق روابط آنان با یکدیگر اکنون فراتر از روابط سیاسی دو کشور است.
رئیس جمهوری، با استقبال از گسترش و تقویت همکاریهای دفاعی و نظامی تهران_ اسلام آباد در جهت تحکیم ثبات و امنیت منطقه، تصریح کرد: همکاریهای نظامی و دفاعی دو کشور نیز همپای روابط و همکاری ها در حوزههای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی توسعه یافته و تقویت شود.
رئیس جمهور با بیان اینکه تاریخچه همکاری نظامی و دفاعی ایران به دهه ها قبل باز میگردد و امروز ما برای توسعه این روابط آمادهایم، گفت: با توجه به اراده دو دولت ایران و پاکستان بر تقویت مناسبات و همکاری نیروهای مسلح، این همکاری ها میتوانند با توسعه فعالیتهای آموزشی و مانورهای مشترک، همکاری در صنایع نظامی و انتقال تجربیات تعمیق یابد.
روحانی، تروریسم و اختلافات فرقهای و قومی را دو مشکل امروز جهان اسلام برشمرد و با تاکید بر نقش برخی قدرتها در ایجاد و تقویت این مشکلات و اختلافات در منطقه، اظهار کرد: قدرتها علاقهای به اتحاد و برادری میان مسلمانان ندارند چرا که اگر این اتحاد و برادری تقویت شود، بی تردید کشورهای اسلامی بدون حضور دیگران قادر به حل مشکلات خواهند بود.
رییس جمهور با اشاره به اشتراک نظر دو کشور در خصوص ضرورت حفظ وحدت میان کشورهای اسلامی و مبارزه با تروریسم و نقش برخی قدرتها در ایجاد این مشکلات، گفت: همکاریهای ایران و پاکستان می تواند زمینه برای اتحاد بیشتر میان کشورهای اسلامی را نیز فراهم کند. هدف ما تقویت روابط میان کشورهای اسلامی است و تردیدی نیست که اختلافات میان کشورهای اسلامی با گفت وگو قابل حل و فصل است.
روحانی تقویت بیش از پیش امنیت مرزهای مشترک دو کشور را ضروری خواند و اظهار کرد: مرزهای ایران و پاکستان باید مرز دوستی، توسعه و گردشگری بین دو ملت باشد و نباید اجازه داده شود برخی گروهکهای تروریستی، این مرزها را ناامن کنند.
رئیس جمهور هدف ایران را در منطقه، تقویت برادری و ثبات و وحدت میان این کشورها عنوان کرد و با اشاره به اینکه تروریسم معضلی برای همه کشورهای منطقه است، گفت: حضور ایران در عراق و سوریه برای مبارزه با داعش و سایر گروهکهای تروریستی و به دعوت دولتهای این کشورها انجام شده و نتایج مثبت آن نیز برای این دو کشور و منطقه اکنون کاملا مشهود است؛ اما سوال بزرگ این است که هدف از حملات نظامی، تخریب و کشتار مردم یمن چیست؟
فرمانده ارتش پاکستان نیز در این دیدار روابط ایران و پاکستان را روابطی برادرانه ، ریشه دار و عمیق خواند و تاکید کرد که اسلام آباد خواهان گسترش همکاری های نظامی و دفاعی خود با تهران، همپای مناسبات تاریخی و اقتصادی است.
ژنرال "قمر جاوید باجوا" با تشریح اقداماتی که برای تقویت امنیت در مرزهای ایران و پاکستان انجام شده، گفت: مردم پاکستان پیوسته برای مردم ایران بویژه بخاطر شجاعت و ایستادگی در برابر قدرتها و مهاجمین، احترام ویژه ای قایل هستند و ما مصمم به گسترش روابط با ایران در همه حوزه ها هستیم.
وی با اشاره به گسترش تروریسم و افراطیهای تکفیری در منطقه، اتحاد میان کشورهای اسلامی را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: باید اختلافات میان برخی کشورهای اسلامی در میز مذاکره حل و فصل شود و نباید به کشورهای غربی اجازه داد که به این اختلافات با هدف فروش تسلیحات خود، دامن بزنند.
انتهای پیام/
با گذشت حدود ۳۰ سال از پایان جنگ ایران و عراق و تلاش برای افزایش ظرفیت تولید، هنوز مشکل اصلی اقتصاد ایران، تولید است. در گفتوگو با چند تولیدکننده نگاهی کردهایم به بخشی از مشکلات تولید در ایران.
چهار سال قبل مرد جوانی که هنوز چهل ساله هم نشده بود به عشق کار تولیدی، آپارتمان مسکونیاش و هرچیز باارزشی را که داشت فروخت و با کمک خانواده و دوستان و همکاری با یک شریک توانست سرمایهای سه میلیاردی جمعآوری کند و آن را در بخش تولید صنایع آشامیدنی به کار اندازد.
زمانی که او کارخانه تولید آشامیدنی تاسیس کرد، با همان سرمایه سه میلیاردی میتوانست شش آپارتمان متوسط در منطقه شهرک غرب تهران خریداری کند. الان قیمت شش آپارتمان متوسط در شهرک غرب تهران حدود پنج میلیارد است یعنی اگر او به جای تاسیس کارخانه تنها شش آپارتمان خریده بود و حتی اجاره هم نداده بود، الان یعنی چهار سال بعد، سرمایهاش دو میلیارد تومان بیشتر شده بود.
این مرد جوان اکنون در آستانه چهل سالگی، حاضر است ۲۰ درصد هم کمتر از سرمایه اولیهاش را بازپس بگیرد و از کارخانه بیرون بیاید. او
میگوید: «وقتی گردش مالی وجود ندارد، بازدهی هم وجود نخواهد داشت. من اگر چهارسال پیش همین پول را در بانک میگذاشتم با سود ۲۴ درصد آن موقع، تا به امروز پول من دوبرابر شده بود، بدون هیچ زحمتی.»