به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمودرضا نیازی مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با بیان اینکه آزمایشهای مختلفی روی محصولات تولیدی این واحدها انجام میشود، عنوان کرد: این آزمایشها شامل برسی کیفیت، کنترل میکروبی، آزمون بافت شناسی برای تشخیص نوع گوشت مصرفی و... است.
وی افزود: این آزمایشات به طور مستمر و دو تا سه مرتبه در سال انجام میشود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف علاوه بر اخطار به واحد، فرآوردههای آن واحد در سطح بازار و انبارها جمع آوری و امحا خواهد شد.
نیازی گفت: این واحدها بی نام و نشان فعالیت میکنند، مجوز ندارند و تحت پوشش استاندارد نیستند و از همین رو محصولی که تولید میکنند به هیچ عنوان مورد تایید نیست.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از مردم خواست موقع خرید فرآوردههای گوشتی از خرید انواع ارزان قیمت آن خودداری کنند و کد 10 رقمی که روی محصول وجود دارد را به شماره 10001517 ارسال کنند تا همه مشخصات محصول برای آنها نمایش داده شود و از اصالت کالا مطمئن شوند.
انتهای پیام/ز