رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: 10 درصد گوشت مورد نیاز ایران از طریق واردات از کشورهای پیشرفته تامین می‌شود.

واردات گوشت گوسفندی از کشورهای پیشرفته به کشورعلیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفت و گو با  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در حال حاضر حدود 9 الی 10 درصد  گوشت مورد نیاز ایران از طریق واردات از کشورهای پیشرفته نظیر استرالیا و یا حتی از کشورهای ارمنستان و آسیا میانه وارد می‌شود. بنابراین از این طریق بخشی از نیاز کشور  به گوشت گوسفندی تامین می‌شود.

 رئیس سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: مردم تمایلی به خرید گوشت یخ زده گوسفند ندارند بنابراین گوشت باید به صورت گرم وارد شود، به همین دلیل این واردات باید از کشورهای همسایه مثل کشورهای آسیای میانه و روسیه تامین شود.

 رفیعی پور تصریح کرد: نزدیک به 80 تا 100 هزار تن از نیاز کشور به گوشت قرمز سالانه از محل واردات تامین می‌شود، در سال‌های گذشته عمدتا گوشت های وارداتی گوشت گوساله و گوشت دام سنگین بود.

وی در پایان در خصوص میزان گوشت وارداتی به ایران  یادآورشد: این مقدار در زمان و شرایط خاص متفاوت است، در بعضی از شرایط  150 تن و در مواقعی 50 تن واردات داریم.

انتهای پیام/

واردات گوشت قرمز به کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار