به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محمدصادق جعفرزاده، رئیس این کنفرانس، گفت:آذربایجان شرقی،با توجه به اینکه استانی صنعتی است، ضرورت برگزاری چنین کنفرانسی بیش از پیش احساس میشود. از این رو این کنفرانس با محوریت حسابداری، اقتصاد و مدیریت به منظور آشنایی بیشتر حسابداران و دستگاههای ذی ربط با اصول حسابرسی و حسابداری تعهدی و همچنین ایجاد هماهنگی بین بخشهای اقتصادی و حسابرسی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این کنفرانس بیست و سوم آذرماه سال جاری برگزار میشود، افزود: از چهرههای ماندگار و اساتید مطرح رشته حسابداری در سطح کشور و استان همچون «پروفسور نمازی»، «استاد عبد تبریزی» و «استاد پرتویی» به عنوان سخنرانان اصلی کنفرانس دعوت شده است.همچنین از تمامی دستگاههای ذی ربط که به نوعی با اقتصاد و حسابرسی ارتباط دارند، جهت شرکت در این کنفرانس دعوت به عمل آمده است.
وی با بیان اینکه این کنفرانس برای اولین بار در سطح کشور برگزار میشود، گفت: همچنین دو کارگاه هزینه یابی بر مبنای فعالیت و بودجه ریزی بر مبنای عملکرد در بخش عمومی و کارگاه آموزشی نظام حسابداری( تعهدی) در بخش عمومی نیز در حاشیه این کنفرانس برگزار می شود.
جعفر زاده یادآور شد: این کنفرانس در اردیبهشت ماه سال آتی در سطح بینالمللی و با همکاری دانشگاه آتاتورک ترکیه برگزار خواهد شد و بدون شک برگزاری کنگرههایی از این قبیل میتواند نقش بسیار مثبتی در بهبود وضعیت اقتصادی استان و کشور داشته باشد.
جعفرزاده با اشاره به تعداد فارغ التحصیلان رشتهی حسابداری در استان افزود: با وجود این تعداد حسابدار، کارخانههای ما همواره با سازمانهایی مانند تامین اجتماعی مشکل دارند، که این مسائل لزوم ارائه آموزش هایی از این قبیل را جهت رفع مشکلات واحدهای صنعتی را بیشتر میکند.
وی از علاقمندان خواست جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت کنفرانس به آدرس www.aem2017.ir مراجعه کنند.
«سید سعید رضوی غازانی»، دبیر اجرایی اولین کنفرانس ملی نقش حسابداری، اقتصاد و مدیریت در توسعهی پایدار نیز در خصوص جزئیات برگزاری همایش گفت: این همایش 23 آذر ماه به مدت یک روز در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار میشود.
وی اظهار کرد: در این کنفرانس به عنوان تخصصی ترین و منظم ترین گردهمایی سالانه علمی ، پژوهشی و اجرایی حوزه حسابداری، اقتصاد و مدیریت در کشور ایران و دانشگاه تبریز، برنامه های متعددی در راستای تحقق اهداف کنفرانس در نظر گرفته شده است.
وی افزود: تا کنون 428 مقاله در طول 50 روز گذشته به دبیرخانهی همایش ارسال شده است و پذیرش مقاله تا 17 آذر ماه ادامه دارد.
رضوی غازانی، شرکت بیش از 3500 نفراز فعالین بخش حسابداری، مدیریت و اقتصاد کشور شامل دانشگاهيان، صاحب نظران، سياستگزاران و مديران، دانشجویان ، سازمانهاي ذي ربط و علاقه مند و متخصصان؛ سخنراني صاحب نظران و اساتيد برجسته داخلی و خارجی و برگزاری پانل های تخصصی، تبیین نقشه جامع راه در زمینه توسعه پایدار، سخنرانی های کليدی و نشست های علمی، ارائه مقالات پذیرفته شده (شفاهی و پوستر)، حضور و سخنرانی مقامات عالی رتبه کشوری به عنوان حامیان این گردهمایی، برگزاری نمايشگاه تخصصی جانبی برای معرفی شرکت ها و کسب و کارهای مرتبط و معرفی محصولات و خدمات، برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی و برگزاری ميزگردهای علمی- تخصصی جهت بررسی چالش ها و فرصت های مرتبط با محورهای کنفرانس را از برنامههای این کنفرانس ملی عنوان کرد.
وی اظهار امیداوری کرد؛ برگزاری این همایش تداوم داشته باشد تا بتوانیم تبریز را به عنوان قطب حسابرسی کشور معرفی کنیم. همچنین برگزاری این همایش شاید گامی برای تاسیس رشتهی حسابداری در دانشگاه تبریز به عنوان یکی از اصلیترین دانشگاههای کشور باشد.
وی گفت: سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دانشگاه تبریز، دانشگاه ارومیه، دانشگاه آزاد اسلامی استان ، دانشگاه پیام نور و .... از جمله حامیان این کنفرانس هستند.
دکتر محمدرضا عباسی استمال»، دبیر شورای عالی این کنگره نیز در ادامه بیان کرد: این کنگره با دعوت از حدود 50 دانشگاه از مجموعهی تمامی دانشگاههای کشور و با حضور 60 عضو در کمیتهی علمی برگزار میشود. همچنین این همایش با تکیه بر تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی و اشتغال طراحی شده تا گام مثبتی در راستای اقتصاد پایدار و توسعه یافته باشد.
وی تاکید کرد: از تمامی دستگاههای دولتی و خصوصی که به نوعی با اقتصاد و امور مالی سروکار دارند، در این همایش دعوت شده است تا برای اولین بار همایشی در شان شهر اولینها برگزار شود.
وی تاکید کرد: این همایش میتواند در معرفی تبریز قبل از شروع رویداد 2018 نیز نقش موثری داشته باشد.
انتهای پیام/ش