مدیر عامل انجمن تالاسمی با اشاره به آمار بیماران هپاتیتی مقاوم به درمان گفت: گفت: ریشه‌کنی هپاتیت C تا سال ۱۴۰۰ را در برنامه داریم.

تلاش برای ریشه کنی هپاتیت C تا سال ۱۴۰۰به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدرضا مشهدی مدیر عامل انجمن تالاسمی در اولین نشست تخصصی انجمن تالاسمی کشور گفت: ۲۰ هزار بیمار تالاسمی در کشور تحت پوشش انجمن تالاسمی هستند و بر اساس پیشرفت سندروم تالاسمی ۴ هزار بیمار تالاسمی مبتلا به هپاتیت هستند که برای این گروه‌ها برنامه‌های خاصی داریم.

وی  افزود: در سال‌های گذشته حدود ۳ هزار بیمار مبتلا به هپاتیت C در کشور داشته‌ایم که با انجام کار‌های درمانی و با پیگیری روند سلامت این افراد تنها ۳۰۰ بیمار مقاوم به درمان هپاتیت C مشاهده شده که تا سال ۱۴۰۰ درصدد ریشه‌کنی هپاتیت C در کشور هستیم.

مدیر عامل انجمن تالاسمی اظهار کرد: یکی از مشکلات بیماران تالاسمی و انجمن تالاسمی مسائل اجتماعی بیماران است، زیرا قانون حمایتی برای بیماران خاص و گروه تالاسمی تصویب نشده و تنها مددجویان تحت پوشش بهزیستی از برخی خدمات اجتماعی بهره‌مند می‌شوند.

بیماران خاص نیازمند حمایت اجتماعی هستند

مشهدی گفت: به دلیل دیر درمانی و صعب‌العلاجی بیماران تالاسمی این بیماران نیازمند حمایت دولت هستند و باید حمایت اجتماعی بیماران خاص برای مبتلایان هموفیلی نیز لحاظ شود.

وی تصریح کرد: انجمن تالاسمی پیگیر امور درمانی و مسائل اجتماعی مبتلایان به تالاسمی و با توجه به گستردگی بیماران خاص خدمات گوناگون نظیر توزیع تست قند خون، آزمایش خون، پیگیری امور درمانی و دارویی، مکاتبه و تعامل با ارگان‌های گوناگون جهت پیشگیری و پیگیری روند درمانی برای گروه‌ها انجام می‌شود، اما آنچه که حائز اهمیت است حمایت اجتماعی از این گروه از بیماران است.

مدیر عامل انجمن تالاسمی یادآور شد: انجمن تالاسمی از سال ۱۳۶۸ فعالیت‌های گوناگونی را برای ارتقای خدمات درمانی و بهداشتی این بیماران داشته است که امیدواریم با حمایت اجتماعی دولتمردان شاهد ارتقای سلامت روانی و کیفیت زندگی این گروه از بیماران باشیم.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار