به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کیامرث حاجیزاده، مدیرکل مدیریت بحران خوزستان در جلسه کارگروه تخصصی مخاطرات زلزله، لغزش لایههای زمین، ابنیه، ساختمان و شهرسازی با اشاره به وضعیت منطقه منبع آب در اهواز و وجود ساخت و سازهای غیرمجاز در این منطقه گفت: شهرداری موظف است که از چنین ساخت و سازها جلوگیری به عمل آورد.
وی بیان داشت: شهرداری مکلف به جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح شهر است و در صورت روبرو شدن با چنین پدیده ای آن را تخریب و به فضای سبز تبدیل کند.
حاجیزاده حادثه سقوط صخره بر چند خانه در منطقه منبع آب اهواز را اجرای نکردن مصوبات گذشته که مربوط به ساخت و سازها بوده دانست و افزود: جدا از وجود برخی از افراد سودجو که اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز می کنند، فقر، بیکاری و مهاجرت از روستا به شهر موجب می شود که افرادی در حاشیه شهر اقدام به احداث ساختمان غیرمجاز کنند که موجب تهدید جانی برای آن ها می شود و دلیل این اتفاق اجرا نشدن برخی مصوبات از سوی مسئولان است.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان دستور داد مستندی از وضعیت پیشین منطقه منبع آب، کوی رمضان و بلوار نواب تهیه گردد تا وضعیت این مناطق برای رئیس جمهور تشریح شود.
این مقام مسئول با بیان این که مناطق حادثهخیز خوزستان که در خطر زلزله و لغزش زمین قرار دارند شناسایی شوند اذعان داشت: برای انجام مطالعات لرزهنگاری مبلغ یک میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده می شود.
عباس پورسلان، سرپرست ادارهکل راه و شهرسازی خوزستان اظهار کرد: از جمله برنامه های قابل پیگیری در حوزه مقابله با زلزله ایمنسازی ساختمانها، بهبود نقاط شهری خاص در زلزله، توسعه و بهبود روشهای اجرایی و غیره است.
وی با بیان اینکه مقابله و مدیریت زلزله قابل پیش بینی است بیان داشت: برداشتهای بیرویه منابع آب زیرزمینی در محلهای آسیبخیز موجب اتفاقات ناگواری میشود که باید از آن جلوگیری به عمل آید.
پورسلان اذعان کرد: نظارت بر طرحهای ساختمانی و استفاده از ظرفیت علمی دانشگاهها در تصمیمات زیربنایی را نیز در این راستا مهم دانست.
انتهای پیام/گ