عسگری گفت: حضور ٢٧ سازمان همجوار در سامانه پنجره واحد تجارت فرامرزی، سبب تسهیل و توسعه تجارت شده است.

مشارکت ۲۷ سازمان در پنجره واحد تجارت فرامرزی گمرکبه گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان  فرود عسگری رییس کل گمرک در نشست سالانه مدیران ستادی و اجرایی گمرکات کشور اظهار کرد: پنجره واحد تجارت فرامرزی به مرحله نهایی و کارایی حداکثری نزدیک شده و گمرک و سازمان‌های همجوار باید کمک کنند تا برخی از مشکلات باقی مانده برطرف شود.

وی در این نشست به تشریح انتظارات مردم و دولت از گمرک پرداخت و گفت: نخستین و مهمترین کسانی که از ما انتظار دارند تجار و بازرگانان هستند که به دنبال ترخیص کالاهای خود در کمترین زمان هستند، خوشبختانه توانسته‌ایم از طریق گمرک الکترونیک به این انتظار و توقع آنان تا حد زیادی پاسخ دهیم.

رییس کل گمرک یکی دیگر از مطالبات جدی از این سازمان را رسیدگی به مسائل و مشکلات مرزنشینی، ملوانی، کولبری بیان کرد و گفت: گمرک به طور جدی در پی حل مشکلات این بخش‌ها با کمک سازمان‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط و ساماندهی این رویه‌ها است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع افزایش درآمد گمرک با اجرای سامانه‌های الکترونیکی اشاره کرد و گفت: با توجه به عملکرد موفق گمرک در سال گذشته پیش‌بینی سقف درآمد گمرکی در سال ٩٦ فقط از محل حقوق ورودی با ٣هزار و ٥٠٠ میلیارد تومان افزایش به ٢٠ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

رییس کل گمرک تصریح کرد: از ابتدای امسال تا کنون بالغ بر ١٢ هزار و ٥٠٠ میلیارد تومان از محل حقوق ورودی کالاها درآمد پیش‌بینی شده محقق شده است که البته با احتساب سایر درآمدهای وصولی از طریق گمرک این رقم به بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

وی با اشاره به مطالبات از گمرک گفت: یکی از جدی‌ترین خواسته‌های جامعه و مسوولان مبارزه همه‌جانبه گمرک با قاچاق کالا و مواد مخدر است که خوشبختانه طی سه سال گذشته با استفاده از سامانه‌های هوشمند، تجهیزات پیشرفته و سگ‌های موادیاب توانسته است رتبه‌های بسیار برجسته‌ای هم در داخل کشور و هم ابعاد بین‌المللی کسب کند و این روند همچنان ادامه دارد.

عسگری با بیان اینکه گسترش مناطق آزاد در کشور یکی از چالش‌های گمرک به حساب می‌آید، افزود: در این مناطق مجتمع‌های تجاری احداث شده که حیات آنها وابسته به کالاهای ساخته شده و مصرفی وارداتی است. به همین دلیل مذاکراتی با مسوولان این سازمان در مورد ساماندهی واردات در این مناطق صورت گرفته است و با مساعدت و همکاری دکتر بانک دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مقرر شد در چارچوب تفاهم‌نامه‌ای مناطق آزاد تحت پوشش سامانه جامع گمرکی قرار بگیرند که البته مراحل اجرایی این تفاهم‌نامه در منطقه آزاد ارس و اروند به صورت پایلوت در حال عملیاتی شدن است.

 رییس کل گمرک با بیان اینکه اتهام جعل پروانه گمرکی برای همیشه از گمرک برطرف شده است، گفت: با اجرایی شدن سامانه جامع گمرکی درآمدهای گمرک افزایش یافته به طوری که درآمدهای گمرک از محل حقوق ورودی در پنج سال گذشته، 8 هزار میلیارد تومان بوده و در سال پیش دریافتی های حقوق ورودی به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسید و این ها در حالی است که واردات کالا در سال گذشته روند کاهشی داشت.

انتهای پیام/

افزایش درآمد گمرک با اجرای سامانه‌های الکترونیکی

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار