کرباسیان گفت: ایران به دنبال جذب ۵۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنایع معدنی خود تا سال ۲۰۲۲ است .

ایران به دنبال جذب ۵۰ میلیارد دلار سرمایه خارجی در بخش معدنبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رویترز، مهدی کرباسیان معاون وزیر صنعت ایران اظهار کرد: این کشور به دنبال جذب 50 میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنایع معدنی خود تا سال 2022 است و در طی چند ماه گذشته موافقتنامه هایی با چند بانک اروپایی و آسیایی به امضا رسانده است.

وی در حاشیه کنفرانس معدنی ایمارک در ملبورن استرالیا گفت: ما به 50 میلیارد دلار سرمایه گذاری در بخش معدن و صنایع معدنی ایران نیاز داریم.

کرباسیان بدون اشاره به نام سرمایه گذاران بیان کرد: در طی دو ماه گذشته ما موافقتنامه هایی با کره جنوبی، اتریش و دانمارک داشته ایم و دیگر کشورها نظیر آلمان نیز در راهند.

وی از برنامه ایران برای جذب سرمایه در بخش معدن طی 5 سال آینده خبر داد اما نگفت که ایران تاکنون چه مقدار جذب سرمایه داشته است.

کرباسیان تصریح کرد: ایران همچنین به دنبال شراکت با معدنکاران و تولیدکنندگان خارجی است. ما تمام تلاشمان را یک نیم تا سرمایه‌گذاران درست را پیدا کنیم. معادن و کارخانجات (ایران) فرصت های سرمایه گذاری برای شرکت های خارجی هستند.

معاون وزیر صنعت ایران گفت: ما در حال مذاکره با تولیدکنندگان بوکسیت در استرالیا و برزیل هستیم و در طی دو ماه آینده با یک شریک گینه ای به نام شرکت اس بی دی تی در یک مناقصه بین المللی بوکسیت شرکت خواهیم کرد. گفتنی است شرکت ایمیدروی ایران با 51 درصد، سرمایه گذار اصلی در شرکت اس بی دی تی است.

کرباسیان افزود: ما در حال مذاکره با برخی شرکت های استرالیایی و برزیلی و همچنین دیگر شرکت های گینه ای و دومنیکنی هستیم. ایران همچنین به دنبال افزایش تولید کاتود مس خود به 800 هزار تن تا سال 2025 میلادی است.

کرباسیان در عین حال افزود: وی امیدوار است تغییر موضع آمریکا در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ در رابطه با ایران، موانعی برای اهداف جذب سرمایه گذاری ایران ایجاد نکند.

این مقام ارشد ایرانی در خاتمه گفت: چند سالی است از لغو تحریم ها می گذرد. بعد از توافق، سازمان ملل ایران را تایید کرده است. مسیر سبزی برای همکاری با ایران وجود داشت. ما به توافق هسته ای احترام می گذاریم و تنها آقای ترامپ است که گفته این توافق را نمی پسندد.

انتهای پیام/

ایران به دنبال افزایش تولید کاتود مس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار