به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ دبیر ستاد مردمی اربعین در لرستان گفت: خادمان لرستانی روزانه ببش از ۱۲ هزار پرس غذا در آشپزخانه حرم حضرت علی (ع) تهیه و توزیع میکنند.
حجت الاسلام هبت الله هاشمی گفت: آشپزخانه حرم حضرت علی (ع) به مدت ۱۰ روز در اختیار آشپزان لرستانی قرار دارد ودر هر وعده بیش ۱۲ هزارپرس غذا پخت میشود.
وی گفت: از این تعداد غذا سهم ویژهای برای زائران لرستانی در نظر گرفته شده است و زائران لرستانی میهمان سفره حضرت علی (ع) خواهند بود.
انتهای پیام/م