رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: آموزش مفاهیم به کودکان باید تمام ابعاد محیطی را در بربگیرد و بر این اساس از طلاب دعوت کردیم از روش‌های نوین آموزشی استفاده کنند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجت‌الاسلام محمد قطبی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع آشنایی دانش آموزان مقطع ابتدایی با اسوه‌های ایثار و شهادت از طریق متون درسی و با همکاری ارگان‌های مختلف آموزشی فرهنگی با عنوان «فرمانده دل‌ها» اظهار داشت: در منظومه حیات بشری سرمایه‌هایی برای نسل‌های بعدی باقی می‌مانند که سرمایه‌های تاریخی از آن جمله است.

وی افزود: برخی از این سرمایه‌ها از جنس سرمایه نرم هستند که با عنوان میراث ناملموس از آنها یاد می شود و پشتوانه تمدنی ملت‌ها نیز محسوب می‌شود.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در اصفهان با اشاره به اینکه برخی از این سرمایه‌ها نه تنها در تاریخ باقی می‌ماند بلکه برای نسل های بعدی حیات بخش است، بیان داشت: بدین ترتیب سرمایه حقیقی گاهی به اندازه‌ای ارزش معنوی پیدا می‌کنند که در تربیت نسل‌های بعدی موثر است و باید به آن توجه جدی شود.

وی با بیان اینکه یکی از دسته‌های برتر ارزش‌های نمادین در ادبیات و منظومه معرفتی شیعه، موضوع «شهید» است، ابراز داشت: شهید سرمایه‌ای است که جایگاهی قابل توجهی برای تربیت ‌نسل‌های بعدی  محسوب می‌شود.

قطبی با بیان اینکه شهید به درجه‌ای دست پیدا می‌کند که بر دل ها حاکم می شود، گفت: مرز جغرافیایی خطی است که تمامیت ارضی را مشخص می کند اما مرز گفتمانی، محدودیت جغرافیایی ندارد و یک فرد در گوشه دنیا می‌تواند در تمام جهان تاثیرگذر باشد.

وی اضافه کرد: گاهی فردی که قدرت معنوی بالاتری نسبت به بقیه داشته و و ضریب نفوذش در دلها بیشتر می شود که وی را فرمانده دلها می نامیم.‌

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در اصفهان با بیان اینکه از همان ابتدای تولد زمینه‌های فراگیری انسان آغاز می شود، گفت: مراحل بلند شدن روح را باید به کودکان آموزش دهیم و شرایطی حاکم کنیم که این مفهوم را درک کرده و در رفتارش بروز پیدا کند.

وی با بیان اینکه باید برای آموزش مفاهیم به گروه سنی پایین از حواس مختلف کودک کمک بگیریم، تاکید کرد: زمانی که قدرت دیداری کودک را به شنیداری بدل کنیم ضریب آموزش او بالاتر خواهد رفت، بر این اساس آموزش ما باید بر اساس شنیدار و گفتار باشد و تمام ابعاد محیطی را در بربگیرد.

قطبی با بیان اینکه در عرصه تبلیغ از طلاب دعوت کردیم که به این روش ها وارد شده و از شیوه های نوین آموزشی استفاده کنند، تاکید کرد: گروه شهید مهرداد عزیزاللهی یکی از گروه‌هایی است که در این ارتباط تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه شهید مهرداد عزیزاللهی هنرمند و عضوی از گروه های تئاتر بوده است، گفت: این گروه ابتکاری به خرج دادند تا کودکان درس فرمانده دلها که در متن درسی آموزش و پرورش وجود دارد را با تمام وجود حس کنند.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در اصفهان گفت: بدین ترتیب دانش آموز با معلم خود در این فضا حضور پیدا می کند و راویان در فضای گلستان شهدا دانش‌آموزان را در برشی از تاریخ پیش می‌برند به نوعی که فضای گلستان شهدا به محیطی آموزشی تفریحی به شیوه معنوی بدل شده است.

 

انتهای پیام/م

 

سرمایه‌ای معنوی برای نسل‌های بعدی حیات‌بخش است

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.