رییس خانه معدن از برگزاری سیزدهمین نمایشگاه ایران کاین مین که قرار است از ۱۳ آبان ماه به مدت چهار روز در نمایشگاه بین المللی برگزار شود خبرداد.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد رضا بهرامن رییس خانه معدن در نشست خبری اعضای هیئت مدیره خانه معدن  اظهار کرد: دراین نمایشگاه ۱۳۹ شرکت خارجی و ۱۴۶ شرکت داخلی حضور خواهند یافت.

وی ادامه داد: این نمایشگاه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و کشور‌های آلمان، چین و ایتالیا افتتاح خواهد شد.

به گفته این مقام مسئول، چهار نشست تخصصی در زمینه‌های سرمایه گذاری خارجی، معدن و محیط زیست، صنعت فولاد و در زمینه سرمایه گذاری با حضور مسوولان اتاق تهران برگزار خواهد شد.

بهرامن با تاکید بر فرسوده و قدیمی بودن تجهیزات و ماشین‌آلات معادن زغال‌سنگ بیان کرد: تجهیزات ایمنی معادن زغال نظیر دستگاه‌های هشدار‌دهنده گاز‌های خطرناک، سیستم‌های ضدجرقه، تهویه مطلوب و امکانات مربوط به نگهداری از سقف و دیواره‌های معادن به شدت ناکارآ هستند و هر لحظه انتظار می رود که با انفجاری مهیب یا ریزش سقف و دیواره‌ها، عده‌ای از کارکنان معدن در آن، بسوزند و زیر ده‌ها تن سنگ و خاک مدفون شوند.

رئیس خانه معدن ایران گفت: بر اساس آمار وزارت صنعت، هم‌اکنون نزدیک به ۱۰ هزار نفر در معادن زغال کشور مشغول به کار هستند که باید سالانه ۲.۵ میلیون تن کنسانتره زغال مورد نیاز برای شرکت ذوب‌آهن اصفهان به تولید برسد، از طرف دیگر با توجه به افزایش ظرفیت این شرکت و طراحی شرکت‌های دیگر فولاد به روش کوره بلند، پیش‌بینی می‌شود که نیاز کشور به زغال‌سنگ از گذشته بیشتر شود که لازمه آن سرمایه‌گذاری در معادن زغال کشور است.

بهرامن در ادامه یادآورشد: سیاست گذاران معدنی کشور به منظور تولید این ماده معدنی با کمترین حوادث و بالاترین بهره‌وری برای تجهیز و نوسازی معادن زغال‌سنگ اقدامات لازم را به عمل آورند و با زنده کردن مطالبات شرکت‌های زغال‌سنگ این امکان در اختیار آن‌ها قرار گرفت تا فعالیت‌های اکتشافی خود را گسترش داده و سطح استخراج خود را بالا ببرند.

این مقام مسوول ادامه داد: حادثه معدن زغال‌سنگ زمستان جزو حوادثی است که نشان می‌دهد نگاه ما در زمینه سرمایه‌گذاری در معادن باید تغییر کند، البته تنها با افزایش سرمایه‌گذاری در معادن نمی‌توان شاهد کاهش حوادث بود؛ بلکه عامل مهم دیگری به نام آموزش در این میان می‌تواند در کاهش وقوع این حوادث موثر واقع شود. استفاده از تجهیزات جدید می‌تواند در کاهش حوادث اثرگذار باشد، اما نباید فراموش کرد تا زمانی که آموزش نباشد امکان استفاده کارگران از تجهیزات جدید برای کاهش حوادث معدنی وجود نخواهد داشت.

رئیس خانه معدن ایران مطرح کرد: نشست مشترک وزیر صنعت، معدن و تجارت با کمیته زغال خانه معدن ایران وصاحب نظران با ارزش فعال در این صنعت، برای رفع مشکلات تولید و نیز قیمت گذاری این محصول چشم انداز قابل قبولی را برای این صنعت تعریف می‌کند.

بهرامن تصریح کرد: خوشبختانه مسائلی که با حضور رییس کمیته زغال خانه معدن ایران و وزیر صنعت و رییس ایمیدرو، درخصوص نیاز مبرم به مبحث آموزش و نیاز به سرمایه گذاری درحوزه معادن زغال کشور مطرح شده از جمله پیشنهادات لزوم سرمایه گذاری دراین صنعت به ارزش  ۱۶۰۰ میلیارد تومانی و ۲ ٫ ۵ میلیارد یورویی از اولویت‌های بخش زغال کشور است.

انتهای پیام/

برگزاری سیزدهمین نمایشگاه ایران کان مین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار