محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: زواری که برای مراسم اربعین به کشور عراق سفر میکنند باید حتیالامکان از خوردن غذاهای چرب و شیرین پرهیز کنند زیرا مصرف اینگونه غذاها باعث افزایش چربی خون و کلسترول بدن شده و تاثیر بدی بر کارکرد اعضای حیاتی بدن دارد. توصیه های بهداشتی برای زائران پیادهروی اربعین اهمیت ویژهای دارد.
وی عنوان کرد: افرادی که در مراسم پیادهروی اربعین شرکت میکنند باید از آب آشامیدنی بهداشتی و بطریهای معدنی استفاده کنند تا در این سفر گرفتار بیماری وبا نشوند.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه بیماران و افراد سالمند باید در مصرف غذاهای چرب و شیرین بیشتر از سایر افراد احتیاط کنند، افزود: افراد سالمند و بیماران قلبی و همچنین کسانی که دچار عارضه دیابت بوده باید بیشتر از دیگران مراقب غذای خود در مراسم معنوی پیاده روی اربعین باشند تا در حین انجام کار دچار هیچ مشکلی نشوند.
عزیزی عنوان کرد: زائران شرکت کننده در مراسم اربعین بهتر است از غذاهای ساده و داغ استفاده کنند تا دچار مشکلاتی از قبیل فاسد بودن طعام خود نشده و در حین سفر و پیادهروی اربعین مسموم نشوند.
وی یادآور شد: زائران اربعین بهتر است برای حمل غذا از ظروف بهداشتی و حتیالامکان آلومینیومی استفاده کنند و در صورت نبود چنین ظرفهایی بهتر از است نوع پلاستیکی برای سالم بودن غذای خود استفاده کنند.
انتهای پیام/