به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران حزب با اشاره به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا مبنی بر تشدید تحریمها، اظهار کرد: روز 13 آبان روز تجلی خشم و نفرت ملت ایران علیه مظالم دولتهای آمریکا در نیمقرن اخیر است.
وی ادامه داد: امسال ملت ایران شعار مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر انگلیس را بلندتر از هرسال فریاد خواهند کرد تا جایی که به گوش کاخنشینان آمریکا و سایر کاخنشینان برسد.
حبیبی افزود: آمریکاییها در برجام به تعهدات خود عمل نکردند و در دوران پسابرجام هرروز بر حجم تحریمها افزودند و با پررویی هم اعلام میکنند ما برجام را قبول نداریم اما از آن خارج نمیشویم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: آمریکاییها بازرسی از پایگاههای نظامی ما و مادامالعمر کردن محدودیتهای تعهد ایران در برجام و نیز مهار قدرت منطقهای ایران را بهعنوان یک صورتحساب جدید روی میز مذاکره گذاشتهاند. آنها مگر مذاکره با ایران را در خواب ببینند.
وی با اشاره به سفر مکرون و آمانو به تهران تصریح کرد: اگر رئیسجمهور فرانسه میخواهد واسطه صورتحساب جدید آمریکا به ایران باشد، بهتر است به تهران سفر نکند.
حبیبی همچنین گفت: مقامات کشورمان باید در واکنش به درخواست آمانو برای بازدید از تأسیسات نظامی جمهوری اسلامی، پاسخی قاطع بدهند و از او بخواهند تا آمریکاییها را برای انجام تعهداتشان قانع کند؛ در غیر این صورت عضویت ایران در «انپیتی» معنا ندارد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: از طنزهای بزرگ تاریخ بشر این است که دولتهای صاحب زرادخانههای هستهای آمدهاند با یک دولت گفتگو میکنند و میگویند شما صنعت هستهای صلحآمیز خود را تعطیل کنید، اما خودشان همچنان به توسعه و اشاعه سلاحهای کشتارجمعی خود ادامه میدهند. آن دولتها بهویژه آمریکا میگویند صنعت هستهای صلحآمیز شما مورد نگرانی ماست، ماهم در پاسخ میگوییم صنعت هستهای ویرانگر و مخرب شما، موجب نگرانی ما و همه بشریت است.
وی افزود: دولت باید این واقعیت را کاملاً بداند که قدرت دفاعی کشور قابل معامله نیست. اگر دولت هنری دارد باید در اداره اقتصاد بدون نفت آن را نشان دهد. دولت باید پاسخگوی مطالبات معیشتی مردم باشد چراکه مهمترین مسئله کشور مسئله اقتصاد است نه گفتگوهای بیحاصل که هیچ نفعی برای مملکت ندارد.
حبیبی در ادامه با اشاره به افشای یکی از روزنامهها در خصوص بروز فساد در جریان خرید هواپیما گفت: سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و سازمان حسابرسی باید اولاً در مورد صحت چنین خبری اظهارنظر کنند و اگر خبر صحیح است بگویند رصد مفاسد در این سه نهاد نظارتی دست کیست که چنین فجایعی در آن رخ میدهد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اظهارات مداخلهجویانه وزیر خارجه آمریکا در ارتباط با حمایت از جریان ضدانقلاب در داخل کشور، اظهار کرد: تیلرسون گفته است آمریکا در مسیر براندازی ایران قرار دارد و از صداهای مدرن و جریان خاص در ایران حمایت میکند. اولاً طبق قرارداد الجزایر آمریکا نباید در امور داخلی ایران دخالت کند. ثانیاً طی 40 سال گذشته اگر از این جریان خاص و صداهای مدرن کاری ساخته بود تاکنون برای آمریکا میکردند.
وی افزود: جریانات سیاسی مدنظر وزیرخارجه آمریکا لازم است تکلیفشان را با حرفهای وی روشن کنند.
حبیبی همچنین با اشاره به برگزاری مراسم تولد شهید بهشتی و طرح مسائلی در این نشست گفت: مگر میشود مجلسی برای سیدالشهدای انقلاب گرفته شود اما از ظلمی که به او و به یاران امام(ره) رفت سخنی گفته نشود. مگر میشود از شهید بهشتی یادکرد اما از ستمی که منافقان و لیبرالها در حق این مرد بزرگ کردند سخنی به میان نیاورد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی به مشکل سپردهگذاران برخی مؤسسات مالی و نیز سهام عدالت اشاره کرد و گفت: رئیس مجلس قول داده است این مشکل بهزودی حل شود. دولت و قوه قضائیه هم دنبال حل این مسئله هستند. سپردهگذاران باید صبوری کنند تا این مشکل حلوفصل شود.
وی در خصوص مشکل به وجود آمده در ارتباط با سهام عدالت، تأکید کرد: سازمان خصوصیسازی طرف حساب 40 میلیون سهامدار عدالت نیست. شرکتهایی که وفق قانون طرف حساب سهامداران عدالت هستند باید به این سؤال پاسخ دهند که چگونه است پس از 10 سال سهام یکمیلیون تومانی سهامداران پر نشده است.
حبیبی افزود: تقویم حساب سهامداران را باید سازمان حسابرسی ارائه دهد نه سازمان خصوصیسازی؛ فکر میکنم مجلس با ورود کارشناسانه به این موضوع، باید مشکل را حل کند. سهامداران عدالت، حقوقی دارند که باید این حقوق وفق قانون ادا شود.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین پیروزیهای رزمندگان مقاومت در عراق و سوریه در پاکسازی باقیماندههای داعش را تبریک گفت و خاطرنشان کرد: آمریکاییها در تحریم عراق و سوریه شکستخوردهاند. با فتح کرکوک هم توطئه تجزیه عراق خنثی شد. آمریکا و اسرائیل میخواستند برای تحکیم موقعیت خود در عراق و سوریه، کردها را قربانی کنند. خوشبختانه کردها در فتح کرکوک نشان دادند چنین نقشی را نمیپذیرند و مسائل خود را با حکومت مرکزی از طریق گفتگو حل میکنند.
انتهای پیام/