![آزار و اذیت کودک ۹ ساله توسط نامادری در سنندج](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323868_196.jpg)
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مرور سخنان امام راحل (ره) در موضوعات مختلف نشان میدهد بیان سخنان ایشان نه تنها در همان مقطع زمانی کاربرد داشته است بلکه می تواند برای اعصار و زمان های دیگر نیز راهگشا و راهنما باشد.
یکی از موارد مهمی که در سخنان ایشان به چشم می خورد ریشه مفاسد است، ایشان ریشه فساد را نفس انسان می دانند و می فرمایند باید همه از این آتش که انسان را احاطه کرده عبور کنند.
ایشان در خصوص ریشه فساد می فرمایند: هرچه به انسان میرسد چه مفاسدی که در دنیا باشد از جمله مفاسد انسان و حکومت و چه مفاسدی که از آن دنیا به انسان وارد می آید همه از خود انسان نشات میگیرد، بهشت را اعمال انسان ها آباد می کند و جهنم را نیز اعمال ما می افروزد.
ما الان در صراط هستیم، همان صراطی که یک طرفش دنیا و یک طرف دیگرش عاقبت است و وقتی این پرده برداشته شود آن وقت باید از این صراط که از متن جهنم می گذرد عبور کنیم، فساد همان آتشی است که ما را احاطه کرده و باید از آن سالم عبور کنیم.
در ادامه ویدئویی از سخنان ایشان در خصوص موضوع مطرح شده را ببینید.
انتهای پیام/
قاب گرفت برسردرتمام ادارات نصب کرد
وهمه به ان عمل کنن