2 روز پیش از عرضه سهام فولاد خوزستان، واگذاری آن لغو شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، قرار بود ۸ آبان سازمان خصوصی سازی کشور ۲۹ درصد از سهام شرکت فولاد خوزستان را واگذار نماید اما این واگذاری 6 آبان ماه لغو شد.

سازمان خصوصی سازی قرار بود تا به وکالت از سرمایه‌گذاری پایندگان دوشنبه 8 آبان‌ماه بلوک مدیریتی فولاد خوزستان را واگذار کند اما برنامه واگذاری بلوک 29 درصدی سهام این شرکت منتفی شد.

این بلوک شامل بیش از 4 میلیارد و 205 میلیون و 901 سهم شرکت فولاد خوزستان بود که به بهای 4466 ریال و به ارزش پایه بیش از 1.8 هزار میلیارد تومان و به صورت 25 درصد نقد و بقیه اقساط، قیمت گذاری شده بود.

سرمایه‌گذاری پایندگان یکی از زیر مجموعه‌های صندوق بازنشستگی نفت است که اسفند 91 با توجه به اهداف بلند مدت و همگن سازی سبد سهام صندوق‌های بازنشستگی نفت اقدام به خرید یک میلیارد و 106 میلیون و 960 هزار سهم فولاد خوزستان به قیمت هر سهم 3111 تومان کرد و در صورت این عرضه، درصد مالکیت سرمایه‌گذاری پایندگان از 49 به 20 درصد کاهش پیدا می‌کرد.

انتهای پیام/و

 

لغو واگذاری ۲۹ درصدی سهام فولاد خوزستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.