سرهنگ علیرضا باقری معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: در شرایط کنونی جامعه، علاوه بر آموزش هایی که افراد جامعه در مراکز آموزشی مختلف از آن برخوردار شده و برای زندگی اجتماعی و مشاغل آماده می شوند، همگی افراد، به آموزش هایی نیاز دارند که اصطلاحاً آموزش های همگانی یا عمومی نامیده می شود.
وی شرط لازم برای رعایت هنجارهای رسمی و غیررسمی توسط عناصر هر جامعه ای را یادگیری و آموختن هنجارهای حاکم بر آن جامعه عنوان کرد وافزود: انتظار بروز رفتارهای مناسب و صحیح در هر جامعه ای، از طریق آموزشهایی برآورده میشود که همه عناصر آن جامعه را تحت پوشش قرار دهد.
سرهنگ باقری گفت: هرچه بروز رفتار یا واکنش مورد نظر برای متولیان یک جامعه از اهمیت بیشتری برخوردار باشد، ضرورت استفاده از آموزش همگانی در آن جامعه نیز بیشتر می شود.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران با بیان اینکه نیروی انتظامی بعنوان متولی نظم و امنیت باید از ظرفیتهای آموزشی موجود در ایجاد امنیت و ارتقاء احساس امنیت در جامعه استفاده کند، افزود: رویکرد پلیس در ایجاد امنیت پایدار مبتنی بر جامعه محوری و استفاده از نقش ارزنده مشارکت متولیان امر آموزش در تقویت امنیت عمومی است.
سرهنگ باقری، ارائه مطالب آموزشی به منظور ارتقاء فرهنگ خود کنترلی در آحاد جامعه را از مهمترین رویکرد نیروی انتظامی عنوان کرد و گفت: با شناخت جامعه هدف و نیاز سجی انجام شده و ایجاد فرایندهای لازم برای پرداختن به این موضوعات با ارائه بیش از سه هزار مورد برگزاری جلسه آموزشی در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی که جامعه با آن مواجه است، گامهای موثری برداشته شد.
وی با اشاره به تاثیر آموزشهای ابتدایی در ایجاد فضای اجتماعی مطلوب جامعه، افزود: معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان با حضور در مراکز آموزشی هدف از جمله مراکز پیش دبستانی، دبستانی و دبیرستانها به برگزاری ۹۰۴ مورد جلسه آموزشی اقدام کرده است که در مجموع بیش از ۱۳۳ هزار نفر از دانش آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی از این آموزشها بهرهمند شده اند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران، ارائه نکات آموزشی و هشداری به منظور جلب مشارکت مردم در ارتقاء فرهنگ خودپایی و خود کنترلی در آحاد جامعه را از دیگر اهدف این طرح برشمرد و گفت: معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان با حضور در مساجد، مجامع آموزشی، ادارات، صنوف و مشارکت در برگزاری همایش ها و سمینارهای علمی در شش ماه نخست امسال به برگزاری هزار و ۶۳۵ جلسه آموزشی اقدام کرده است که در این راستا ۶۴ هزار و ۲۱۰ نفر از آموزش های همگانی پلیس بهرهمند شدند.
سرهنگ باقری افزود: پلیس با انتخاب و اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی با استفاده از شیوههای نوین کاهش آسیب های اجتماعی به تولید محتواهای آموزشی در قالب ۱۸۲ مورد نمایشگاه، ۲۳۴ مورد تولیدات چاپی و ۱۴۸ مورد اجرای مسابقات با مضامین فرهنگی و آموزشی اقدام کرده است.
انتهای پیام/ م