به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، نتایج تحقیقات یک مؤسسه آمریکایی در دانشگاه «جانز هاپکینز» نشان داد به نظر می رسد کره شمالی در حال تولید سوخت موشکی «سم شیطان» در داخل این کشور است که در پیشبرد برنامه های موشکی و هسته ای نقش به سزایی دارد.
«دی متیل هیدرازین نامتقارن» که به «سم شیطان» معروف است نوعی سوخت مایع با تبخیر سریع و قابل اشتعال است که معمولا برای پرتاب موشک های بالستیک کاربرد دارد.
پیش از این گزارش شده بود که کره شمالی «سم شیطان» را از کشورهایی مثل روسیه و چین وارد می کند؛ اما به نظر می رسد تولید داخلی این سوخت مایع می تواند ضمانتی بر دوام برنامه های موشکی کره شمالی باشد و در واقع تحریم های سازمان ملل برای محدودکردن قدرت نظامی این کشور را بی اثر کند.
کارشناسان پیشتر اعلام کرده بودند که اگر فروش یا تولید این سوخت برای کره شمالی از دسترس خارج شود، برنامه های موشکی و هسته ای این کشور متوقف خواهد شد و این به معنای پایان تهدید کره شمالی برای آمریکاست. تیموتی بارت، سخنگوی مرکز اطلاعات ملی آمریکا پیشتر در این خصوص اعلام کرده بود: با توجه به توانایی های علمی و پیشرفت های کره شمالی در زمینه فناوری موشکی، به احتمال زیاد پیونگ یانگ به تولید سم شیطان در داخل کشور دست یابد.
سم شیطان نام خود را پس از حادثه ای مرگبار در روسیه گرفت. انفجار این مایع در دهه 1960 میلادی در شوروی سابق موجب مرگ 124 نفر شد. آمریکا در سالهای گذشته استفاده از این سوخت را به دلیل نگرانی درباره ناپایداری آن، متوقف کرده است.
این تحقیقات به دنبال تشدید تنشها میان پیونگ یانگ و واشنگتن در پی آزمایش های موشکی و هسته ای کره شمالی و لفاظی های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا صورت گرفت. مایک پمپئو، رئیس سازمان سیا پیشتر هشدار داد که کره شمالی تا چند ماه دیگر به توانایی هدف قرار دادن خاک آمریکا با سلاح هسته ای دست می یابد.
دونالد ترامپ تاکنون چندین بار کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی را مرد موشک خطاب کرده است. به دنبال آن، کره شمالی هم با پخش کردن پوسترهای تبلیغاتی در سراسر کره جنوبی، دونالد ترامپ را مرد دیوانه خطاب کرد.
دونالد ترامپ در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل اعلام کرد اگر آمریکا مجبور باشد از خود و متحدانش دفاع کند، چاره ای جز نابودی کامل کره شمالی ندارد. وزیر خارجه کره شمالی این اظهارات ترامپ را اعلان جنگ علیه پیونگ یانگ توصیف کرد.
انتهای پیام/