به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، حسن شاه ولی بر با بیان اینکه کشت کلزا از اول آبان شروع و تا نیمه دوم آذر ماه ادامه دارد افزود: شهرستان ایرانشهر یکی ازمناطق مستعد کشت این محصول در سیستان و بلوچستان است.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب این شهرستان برداشت کلزا نیز از اوایل فروردین آغاز و تا نیمه دوم اردیبهشت ادامه دارد.
وی میزان برداشت کلزا در هر هکتار از زمین های کشاورزی ایرانشهررا 2 تن ذکر کرد و افزود: پیش بینی می شود امسال حدود یک هزارتن محصول برداشت شود.
وی با بیان اینکه کلزا در بین دانه های روغنی از درصد روغن بالایی برخوردار است گفت: این گیاه در تناوب با زراعت گندم و جو و همچنین در کاهش بیماری ها، آفات و رویش علف های هرز در مزارع تاثیر بسزایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: دانه کلزا دارای 25 تا 55 درصد روغن و 18 تا 24 درصد پروتئین و 12 تا 20 درصد پوست است.
شاه ولی بر افزود: کلزا به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع شده و فاقد کلسترول از کیفیت بالایی برخوردار است.
انتهای پیام/گ