۸۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۹۶ برای حفاظت از جنگل و جبران خسارت‌های ناشی از اجرای طرح تنفس جنگل، پیش بینی شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، علی محمد شاعری سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: در طرح تنفس جنگل، درختان شکسته، افتاده، ریشه کن شده و خشک شده مجاز به جمع آوری و بهره برداری هستند.

وی افزود: سازمان جنگل‌ها می‌تواند طبق قانون نسبت به صدور مجوز جمع آورى و بهره برداری از درختان خشک، شکسته، افتاده و ریشه کن شده در اثر توفان و رخدادهاى طبیعی برای مجریان واجد صلاحیت اقدام کند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: با صدور این مجوز‌ها نیاز صنایع چوب مثل نکاچوب، کارخانه چوب و کاغذ مازندران و سایر واحد‌های صنعتی مرتبط تا حدود زیادی تامین خواهد شد و گام مهمی در بهداشت جنگل هم خواهد بود.

شاعری افزود: در طرح تنفس جنگل، سازمان جنگل‌ها و مراتع مکلف است به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند تا یک نفر هم با اجرای این طرح بیکار نشود و شغل خود را از دست ندهد.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت جهاد کشاورزی مکلف است با توجه به اعتبارات پیش بینی شده در سال ۹۶ نسبت به تهیه و اجرای طرح‌های احیا، جنگل‌کاری و حفاظت از جنگل هابه طور جامع و واگذاری آن به مجریان طرح‌ها اقدام کند تا هم عرصه‌های جنگلی را حفظ کند و هم از بیکار شدن کارگران و کارکنان طرح‌های جنگلدارى و واحد‌های صنعتی مرتبط جلوگیری شود.

شاعری تاکید کرد: دولت مکلف است چوب و مواد اولیه موردنیاز واحد‌های صنعتی را از طریق توسعه زراعت چوب و انجام جنگل کاری‌های دست کاشت و واردات چوب از سایر کشور‌ها با تعرفه صفر تامین کند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: با پیگیری‌های انجام شده و مذاکراتی که با وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگل‌ها شده است در آینده نزدیک نسبت به صدور این مجوز‌های قانونی در چارچوب قانون برنامه ششم اقدامات لازم انجام شود.

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی، وزارت جهاد کشاورزی اجازه جمع آوری و بهره برداری از درختان شکسته، افتاده، خشک غیرقابل احیا و ریشه کن شده را به مجریان طرح‌ها یا افراد واجد شرایط نمی‌دهد که این تصمیم خلاف قانون برنامه ششم و صرفا یک اقدام سلیقه‌ای است.

شاعری افزود: سازمان جنگل‌ها و مراتع مکلف است براساس قانون برنامه ششم نسبت به اجرای طرح حفاظت از جنگل‌ها و کنترل بهره برداری از جنگل اقدام نماید.

وی گفت: مسوولین امر باید قانون را به درستی اجرا کنند و تنها بخشی از قانون ملاک عمل قرار نگیرد، زیرا این طرح جامع است و همه جوانب کار را در نظر گرفته است پس لازم است به طور جامع و کامل اجرا شود.

وی تاکید کرد: اجرای طرح تنفس جنگل نباید منجر به بیکاری کارکنان و کارگران طرح هاى جنگل‌داری شود.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برای حفاظت از جنگل و جبران خسارت‌های ناشی از اجرای این طرح، ۸۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۹۶ پیش بینی شده است که سازمان برنامه و بودجه باید هرچه زودتر نسبت به تخصیص کامل آن اقدام کند و سازمان جنگل‌ها هم پیگیری جدی برای جذب و اخذ تخصیص صد درصد داشته باشد.

انتهای پیام/آ

بودجه ۸۰ میلیارد تومانی برای جبران خسارت‌های ناشی از اجرای طرح تنفس جنگل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار