مقومی گفت: مسئولان از ظرفیت‌های مهندسان بومی در پروژه‌های بزرگ دولتی و یا بخش خصوصی در زمینه طراحی، نظارت و اجرا بیشتر استفاده کنند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ امین مقومی،رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان قم، با اشاره به ظرفیت و توانمندی‌های مهندسان این سازمان اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۵ هزار نفر از مهندسان در رشته‌های هفتگانه مهندسی عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان قم هستند که این تعداد ظرفیت و پتانسیل بسیار خوبی در عرصه فنی و مهندسی برای مجموعه استان به شمار می‌رود.

وی افزود:با بیان اینکه مهندسان سازمان نظام مهندسی ساختمان قم همواره آمادگی خود را برای نقش آفرینی و حضور در پروژه‌های بزرگ استان اعلام داشته‌اند، این توانمندی در بین مهندسان استان وجود دارد تا پروژه‌های بزرگ استانی را طراحی، نظارت و اجرا کنند؛ چنانچه پروژه‌های بسیاری در استان سراغ داریم که نتیجه طراحی و نظارت مهندسان قمی در رشته‌های مختلف بوده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان قم تأکید کرد: مسئولان ارشد استان و نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی همواره بر استفاده از ظرفیت‌های مهندسان استان تأکید داشته‌اند و امیدواریم دستگاه‌ها و نهادهای مختلف استان به توانمندی‌های مهندسان بومی توجه بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه استفاده از مهندسان استانی در پروژه‌های متوسط و بزرگ می‌تواند به اشتغال استان نیز کمک کند، افزود: امروز با توجه به توسعه شهر مقدس قم و نیاز به مراکز بهداشتی، اقامتی، تجاری، خدماتی و غیره احداث اینگونه مجموعه ضرورت دارد و امید است در راستای اجرایی شدن پروژه‌هایی از این دست از حضور مهندسان بومی استان استفاده شود.

مقومی اضافه کرد:بابیان اینکه در روزهای گذشته خبری در خصوص حضور مهندسان اتریشی برای احداث بیمارستان هزار تختخوابی در قم منتشر شد،  در سالی که به نام «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» نامگذاری شده است، از مسئولان استان انتظار می‌رود مقدماتی فراهم کنند که در پروژه‌های بزرگ دولتی و یا بخش خصوصی همانند این پروژه که در استان اجرایی می‌شود از ظرفیت‌های مهندسان قمی در زمینه طراحی، نظارت و اجرا بیشتراستفاده شود.

وی افزود: به رغم اینکه این سازمان به هیچ عنوان عدم توانایی مهندسان بومی استان در طراحی، نظارت و اجرای پروژه‌های کلان را قبول ندارد، اما اگر مسئولان به این نتیجه رسیده‌اند که ممکن است در پروژه‌ای توانایی فنی مهندسان بومی کافی نباشد و می‌بایست از متخصصان ملی و یا خارجی استفاده شود، بهتر است پروژه به صورت مشترک تعریف شود تا از این طریق دانش فنی و تجربه به مهندسان استان نیز انتقال یابد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان قم همچنین با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه نقد پروژه‌های شهری در سازمان نظام مهندسی ساختمان قم نیز ابراز داشت: ارائه نقدها و پیشنهادهای مختلف در خصوص پروژه‌های عمرانی سطح استان از سوی گروه‌های تخصصی جمع بندی و از طریق دبیرخانه نقد پروژه‌های شهری ارائه می‌شود تا مجموعه استان از این مشاوره‌ها و نظرات کارشناسی استفاده کند.

انتهای پیام/ح

مسئولان از ظرفیت‌ مهندسان قم در پروژه‌های استانی استفاده کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار