به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: مواففت اولیه برای راه اندازی 70 واحد بوم گردی به منظور ارائه خدمات به گردشگران در این استان صادر شده است.
مجتبی میرحسینی افزود: همچنین 15 واحد بوم گردی در سیستان و بلوچستان تجهیز و آماده ارائه خدمات به گردشگران است.
وی بیان کرد: گردشگران در واحد های بوم گردی می توانند از غذاهای محلی روستاییان استفاده کنند و از طبیعت نیز لذت ببرند.
وی ادامه داد: مهمترین ویژگی بوم گردی استفاده از سبک زندگی و زیست مردم روستاها با همان شیوه های سنتی است و هزینه بر نیست.
وی افزود: با رونق گرفتن حضور گردشگران در طرح های بوم گردی، روستاییان خانه های قدیمی خود را با همان سبک سنتی بازسازی کرده و در اختیار گردشگران قرار خواهند داد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: تجربه موفق چند مرکز بوم گردی در این استان سبب افزایش علاقه مندی برای راه اندازی مراکز جدید با شیوه های خلاقانه تر شده است.
میرحسینی اظهار داشت: سیستان و بلوچستان با دارا بودن ظرفیت های کم نظیر روستایی می توان نظر گردشگرانی که به دنبال گذران اوقات فراغت خود در محیطی آرام با امکانات و غذاهای محلی و ساده هستند را فراهم کرد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه 51 درصد جمعیت سیستان و بلوچستان در روستاها و مناطق عشایری زندگی می کنند این استان در حوزه بوم گردی از مناطق منحصر به فرد ایران محسوب می شود.
وی ادامه داد: تمرکز و توجه به بوم گردی می تواند کلید حل بسیاری از مشکلات و کاستی ها در بحث توسعه و رونق گردشگری و اقتصاد روستا باشد.
انتهای پیام/گ