به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، غلامرضا قنبری مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه با بیان اینکه شبدر برسیم از محصولات علوفهای کشت پاییزه بوده که به عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج کشت میشود، گفت: با توجه به شرایط مساعد جوی، سطح زیر کشت شبدر نسبت به سال گذشته افزایش یافته و سطح سبز آن مطلوب است.
وی با بیان اینکه شبدر برسیم از محصولات علوفهای کشت پاییزه بوده که بعنوان کشت دوم پس از برداشت برنج کشت میشود، افزود: با توجه به شرایط مساعد جوی، سطح زیر کشت شبدر نسبت به سال گذشته افزایش یافته و سطح سبز آن مطلوب است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه گفت: بعد از برداشت محصول از مزارع شالیزاری، کشت شبدر بهعنوان یک علوفه با ارزش غذایی مناسب برای تعلیف دام در ۶ ماهه دوم سال از سوی دامداران انجام میشود
غلامرضا قنبری افزود: پیش بینی میشود از ۸۰۰ هکتار سطح زیرکشت علوفه، بیش از ۱۶ هزار تن شبدر استحصال شود.
مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه در مورد مزایای کشت شبدر برای زمینهای کشاورزی گفت: شبدر بهعنوان یکی از بهترین انواع کشت علوفه میتواند سبب افزایش حاصلخیزی خاک شود و در تثبیت ازت آلی خاک نقش فعال و موثری دارد.
انتهای پیام/ع