به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص وضعیت سلامت روان در کشور با بیان اینکه اختلالات سایکوز معمولا در افراد ۱۵ تا ۳۵ ساله بروز می کند، افزود: در حال حاضر ۸۰۰ هزار نفر در کشور مبتلا به اسکیزوفرنی هستند که این رقم در کل دنیا نیز معادل یک درصد جمعیت جهان است.
وی ادامه داد: حدود ۲۳ درصد ایرانیان دستکم از یک نوع اختلال روان رنج می برند که این آمار برای مردان حدود ۲۰ درصد و برای زنان حدود ۲۶ درصد تخمین زده می شود.
مدیر مرکز نگهداری بیماران روان مزمن (سرای احسان) با اشاره به اینکه این آمار مربوط به چند سال گذشته بوده و احتمالا میزان اختلالات روانی در کشور از این ارقام هم فراتر رفته است، تاکید کرد: همانطور که در آمار مشخص است، زنان بیش از مردان، شهریها بیش از روستائیان، افراد بیکار بیش از شاغلان و افراد فقیر بیش از افراد پولدار به بیماریهای روان مزمن و اختلالات سایکوز مبتلا می شوند.
رمضانی نژاد با بیان اینکه میزان استرس در میان ایرانیان به ویژه در مناطق شهری بالاست، خاطرنشان کرد: در کشورهای اروپایی بالاترین میزان استرس که ممکن است به افراد وارد شود با عدد ۱۰۰ مربوط به مرگ همسر است و پس از آن استرس ازدواج با عدد ۵۰ و استرس پیدا کردن دوست و ورود به فشاهای جدید با عدد ۲۵ در رتبه های بعدی قرار می گیرند.
وی در مورد مقایسه این شرایط با جامعه ایران گفت: در میان ایرانیان اضطراب مرگ همسر کمتر از اروپاییهاست و بیشتر استرس افراد مربوط به مرگ فرزند است. همچنین با توجه به ازدواج آسان در اروپا و شرایط پیچیده ازدواج در ایران، استرس ازدواج در ایران بسیار بالاتر است.
منبع:مهر
انتهای پیام/