مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان تأکید کرد: از آنجایی که میزبانی مسابقات کشتی فرنگی جهان را به علت نداشتن فضاها و اماکن ورزشی از دست دادیم، پس باید در این زمینه، سرمایه گذاری بیشتری شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمدتقی امیری خراسانی در نشست خبری که به مناسبت هفته تربیت بدنی در هتل آسمان کرمان برگزار شد با اعلام اینکه میزبانی مسابقات کشتی فرنگی جهان را به علت نداشتن فضاها و اماکن ورزشی از دست دادیم، بر سرمایه گذاری بیشتر در این زمینه تأکید و ابراز امیدواری کرد: شاهد رشد بیشتری در ورزش قهرمانی باشیم.
وی با اعلام اینکه اداره کل ورزش و جوانان سه ماه نخست سال 96 را به برنامه ریزی برای این سال و رفع مشکلات سالهای گذشته پرداخته است، گفت: بر اساس تجربیات، می توان یکی از معضلات ورزش را منابع اقتصادی عنوان کرد و در واقع برای موفقیت ورزش استان، نیازمند منابع اقتصادی پایدار هستیم.
امیری خراسانی با بیان اینکه بنگاههای اقتصادی کلان و خیران ورزش یار باید برای رفع مشکلات اقتصادی ورزش ورود کرده و فعالیت های خود را افزایش دهند، از وجود50 هیئت ورزشی در مرکز استان و 23 شهرستان خبر داد و افزود: از این تعداد، در مجموع هزار و 150 هیئت در شهرها، شهرستان ها و استان کرمان وجود دارد و مبالغی خارج توان دولت برای حمایت هیئت ها مورد نیاز است.
وی، وضعیت نیمه شمالی استان کرمان را به علت حضور بنگاه های کلان اقتصادی از جمله مس کرمان و گل گهر سیرجان خوب ارزیابی کرد و بیان داشت: متأسفانه در امور ورزشی نیمه جنوبی به علت نداشتن بنگاه اقتصادی کلان، معضلاتی وجود دارد.
امیری خراسانی از ثبت تعداد 62 باشگاه ورزشی با پیگیری اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان طی 6 ماه نخست امسال خبر داد و تصریح کرد: این اداره کل کمیته رسیدگی به تخلفات باشگاه ها را تشکیل داده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به اینکه طرح توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در سال 93 به همت استاندار کرمان و ارگان های مربوطه شکل گرفت، یادآور شد: به علت برخی ناهماهنگی ها سرعت فعالیت در این زمینه کاهش یافت لذا اصلاحاتی را در این طرح لحاظ کردیم و در حال حاضر دارای طرح همگانی استعدادسنجی، استعدادیابی، المپیاد کرمانیان، استعدادپروری و قهرمان پروری است.
امیری خراسانی با اعلام اینکه سه مرحله استعدادسنجی، استعدادیابی، المپیاد کرمانیان را با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان در شهرستان ها به مرحله اجرا گذاشته شد، گفت: برای استعدادپروری بر اساس هشت منطقه اقتصاد مقاومتی استان کرمان، پایگاه هایی را راه اندازی کرده ایم و درحال رایزنی با معین های اقتصادی این مناطق هستیم.
وی افزود: برای بحث قهرمان پروری در طرح توسعه ورزش همگانی و قهرمانی نیز برنامه های کوتاه مدت دیده شده است.
امیری خراسانی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه اداره کل ورزش و جوانان از اعتبارات سال 97 برای تکمیل پروژه استخر و سالن 6 هزار نفری بودجه مناسبی گذاشته، تصریح کرد: تخصیص اعتبارات بر اساس رقابت های آسیایی، پاراآسیایی و اُلمپیک اولویت بندی شده است و در رشته های مدال آور سرمایه گذاری بیشتری می شود.
وی یادآور شد: اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان با نظم دهی و درآمدزایی، اماکن ورزشی استان کرمان را رشد می دهد لذا این اداره کل برای درآمدزایی ورزش در نیمه نخست امسال درآمدی برابر با سال 94 و 95 کسب کرده است.
امیری خراسانی، میانگین سرانه اماکن ورزشی در استان کرمان را 65 صدم مترمربع دانست و گفت: برای موفقیت در ورزش نیازمند افزایش منابع سخت افزاری و اماکن ورزشی هستیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با بیان اینکه این اداره کل به علت وجود پروژه های نیمه تمام، فعلاً اجازه آغاز پروژه های جدید را ندارد، افزود: این اداره کل برای اتمام پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بیش از 50 درصد، به اعتبار 50 میلیارد تومانی نیازمند است.
امیری خراسانی با بیان اینکه طی سال های قبل هیچ واگذاری در بحث اماکن ورزشی صورت نگرفته بود، تصریح کرد: بر این اساس، واگذاری پروژه نیمه تمام به بخش خصوصی برای تکمیل سریعتر با همکاری استانداری کرمان در دستور کار اداره کل ورزش و جوانان کرمان قرار گرفت.

وی یادآور شد: اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان برای تکمیل هر چه سریعتر اماکن ورزشی، در نیمه نخست سال جاری، 2 پروژه نیمه تمام را به بخش خصوصی واگذار کرده است و 13 پروژه نیز طی همین مدت زمان به مرحله واگذاری رسیده که تا پایان امسال واگذار می شوند.
امیری خراسانی با اعلام اینکه اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان طی نیمه نخست امسال در راستای مالکیت اماکن ورزشی، به همت دایره حقوقی این اداره کل، موفق به کسب 65 هزار مربع سند اماکن ورزشی شده، گفت: این آمار در پنج سال گذشته 150 هزار مترمربع بوده است.
امیری خراسانی افزود: تجهیز اماکن ورزشی روستاها در راستای عدالت و توازن ورزشی طی 6 ماه گذشته به مرحله اجرا در آمده که هم اکنون در تمام روستاهای این استان لازم الاجرا است.
وی ادامه داد: لذا 10 خانه روستایی از سال 93 تا 96 تجهیز شده بود که این آمار در نیمه نخست سال جاری به 25 خانه روستایی رسیده است.
وی تصریح کرد: افزایش سرانه فضاهای ورزشی نیز به وسیله راه اندازی خانه های روستایی در برنامه این اداره کل قرار گرفته است که باید با هم افزایی از پتانسیل تمام ارگان ها برای افزایش این سرانه استفاده شود.
امیری خراسانی از ساخت زمین چمن مصنوعی در 100 روستا با جمعیت بیش از یکهزار نفر در راستای افزایش سرانه ورزشی خبر داد و یادآور شد: با کمک بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، زمین های آسفالت و والیبال ساحلی نیز در برخی روستاها راه اندازی می شود.
وی گفت: به منظور تغییر کاربری در فضاهای روستایی استان کرمان با همکاری جمعیت هلال احمر و کانون فرهنگی و هنری مساجد، خانه ورزش روستایی، خانه هلال و کانون های مساجد راه اندازی می شود تا از موازی کاری جلوگیری شود.
امیری خراسانی به برگزاری المپیاد محلات در شهرستان کرمان اشاره کرد و افزود: دیدگاه ورزش در استان کرمان درحال رشد است.

وی با ابراز خرسندی از عملکرد هیئت ورزش های همگانی طی امسال، یادآور شد: در نشستی با کمیسیون شورای اسلامی شهر کرمان به منظور افزایش فضاهای ورزشی برنامه ریزی شده است.

انتهای پیام/ب

نشست خبری مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان به مناسبت هفته تربیت بدنی

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.