به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، علی اصغر قانع گفت: یکی از بزرگترین طرح های آبرسانی در جنوب سیستان و بلوچستان انتقال و توزیع آب به 207 روستای پایین دست سد پیشین و شهرستان چابهار است.
وی افزود: با رها سازی آب سد پیشین بیشتر آب هدر می رفت و آب به مردم روستاها نمی رسید که این خود مشکلات زیادی را برای ساکنان روستاهای پایین دست این سد به وجود می آورد.
وی ادامه داد: با تکمیل این خط انتقال تمامی روستاهای پایین دست سد پیشین از آب سالم بهره مند می شوند.
معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: 650 کیلومتر خطوط انتقال اصلی، 800 کیلومتر شبکه توزیع در روستاها، انتقال 60 هزار مترمکعب در شبانه روز و 46 هزار و 600 مترمکعب مخزن آب در این طرح در نظر گرفته شده است.
قانع بیان کرد: مردم ساکن در روستاهای پایین دست سد پیشین تا گواتر از نعمت آب سالم و بهداشتی بهره مند می شوند.
معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: از سد پیشین تا منطقه شیرگواز 31 روستا در طول مسیر از آب سالم بهره مند خواهند شد.
وی اظهار داشت: همچنین در منطقه دلگان های بخش دشتیاری افزون بر 107 کیلومتر عملیات اجرایی، خطوط انتقال و شبکه توزیع اجرا خواهد شد که در مجموع 13 روستا از آب سالم بهداشتی بهره مند می شوند.
وی بیان کرد: با تکمیل مجتمع آبرسانی به 207 روستای چابهار 38 درصد شاخص آب این شهرستان رشد می کند.
رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی چابهار نیز گفت: مطالعات طرح آبرسانی به 207 روستای این شهرستان در پایین دست سد پیشین سال 1376 آغاز شده است.
روشن ناوریی افزود: در این طرح 42 کیلومتر خط انتقال آب از سد پیشین تا بند شیرگواز انجام خواهد شد.
انتهای پیام/گ