همایش روز جهانی غذا در گلستان برگزار شد.

برگزاری همایش روز جهانی غذابه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، خدادوست مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت در این همایش گفت: کشور ایران با تنوع اقلیمی و آب و هوایی بسیار مطلوب خود خواستگاه رویش 8 هزار نوع گیاه از طبیعت است که از این میزان 2300 نوع گیاه دارای خواص دارویی هستند.

وی افزود: با اصلاح سبک زندگی می توانیم جامعه ای سالم و پر نشاط داشته باشیم.

عبدالرضا فاضل رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: امروزه بیماری های قلبی و عروقی بیشترین عامل مرگ و میر در جمعیت 15 تا 65 دراستان است.

وی افزود: فشار خون بالا، چاقی، استفاده از روغن جامد، کلسترول بالا و دیابت از عوارض خطر ساز در به وجود آمدن بیماری های قلبی عروقی است.

فاضل گفت: امروزه مصرف نمک در کشور 10 درصد است که این میزان مصرف زیاد است و ما باید به عنوان متولیان حوزه سلامت نظارت بر تولید محصولات غذایی را بیشتر کنیم.

وی در آخر گفت:از مهم ترین اهداف دانشگاه در حوزه غذا، تخصصی کردن مراکز آزمایشگاهی، مدیریت یکپارچه تولید و مصرف مواد غذایی و دارویی و تواناسازی و کنترل تولید غذا و دارو در دانشگاه است.

در این همایش 14 شرکت تولید کننده غذای سالم و با کیفیت، نمایشگاهی از محصولات خود برپا کردند.

این همایش با حضور واحد های تولیدی، مسئولان فنی و کارشناسان نظارت استان در دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد.

انتهای پیام/ق/ز

برگزاری همایش روز جهانی غذا در گلستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.