طرح‌های احیای روش‌های محلی تولید فرآورده‌های دامی برای نخستین بار در کشور در استان سمنان اجرا می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، باقر مهدوی معاون مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت : یکی از مشکلات و دغدغه‌های عرضه فرآورده‌های لبنی محلی موضوع بهداشت و سلامت این محصولات است.


وی افزود: در راستای رفع این دغدغه‌ها معاونت تولیدات دامی استان سمنان ایده شناسه دار کردن محصولات و فرآورده‌های لبنی محلی را به کارگروهی که متشکل از مدیریت ترویج، مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور و اتحادیه عشایری استان سمنان است ارائه کرده است.


معاون مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از برگزاری جلسات متعدد این کارگروه با کارشناسان سازمان غذا و داروی استان خبر داد و گفت: در مرحله اول مصوب شد که از بین 30 محصول لبنی استان سمنان تعداد 4 محصول « آروشه، چیکو، قره ‌قوروت، کشک » که از ریسک پایین‌تری برخوردارند از سوی کارشناسان کارگروه و همچنن همکاری اتحادیه عشاری با فرآیند تعریف شده تولید و نمونه برداری شود.


مهدوی با بیان اینکه دریافت شناسه بهداشتی برای محصولات لبنی استان یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که از طریق این معاونت در حال پیگیری است تصریح کرد: دریافت شناسه بهداشتی برای 30 محصول لبنی استان سمنان در حال پیگیری است.


وی تصریح کرد: در راستای اجرای این طرح 4 محصول « آروشه، چیکو، قره ‌قوروت، کشک » با فرآیند مورد تأیید کارگروه تولید و نمونه برداری شد و برای آنالیز شیمیایی و میکروبی تحویل مؤسسه علوم دامی شد که در نهایت بر اساس جواب این مؤسسه شناسه بهداشتی برای این 4 محصول صادر شود.


معاون مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان به برخی مزایای طرح احیای روش‌های محلی تولید فرآورده‌های دامی اشاره کرد و افزود: با اجرای این طرح روش‌های سنتی تولید محصولات لبنی عشایری و روستایی استان با حداقل تغییرات در فرآیند تولید احیا شده و در پایان منجر به صدور مجوزهای بهداشتی برای عرضه به تمامی فروشگاه‌های کشور شود.

 

انتهای پیام / ه

 

جزئیات طرح احیای روش‌های محلی تولید فرآورده‌های دامی استان سمنان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.