به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ احمد کنعانی رئیس جهاد کشاورزی شهرستان فاروج عملکرد در هر هکتار را 7 کیلو گرم سرگل و 560 کیلو گرم گل عنوان کرد و افزود: میزان گل برداشت شده در سال گدشته 570 تن و سرگل 7 تن بوده است.
وی گفت: افزایش واحدهای صنایع تبدیلی در حوزه فرآوری زعفران رویکرد شهرستان در 2تا 3 سال آینده برای کمک به تکمیل زنجیره ارزش این محصول کشاورزان است.
رئیس جهاد کشاورزی فاروج گفت: امسال هم سطح زیر کشت زعفران شهرستان افزایش یافت تا همچنان فاروج پیشگام در تولید این محصول در استان خراسان شمالی باشد.
کنعانی افزود: سطح زیر کشت زعفران شهرستان فاروج به 1950 هکتار رسیده که از این مقدار 1600 هکتار بارور است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان فاروج اظهار کرد : برای تکمیل زنجیره ارزش این محصول تاکنون تا 7 تن مجوز ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی صادر شده که تاکنون 3فقره پروانه بهره برداری دریافت کرده اند .
وی گفت: هدفگذاری در این حوزه این است که ظرف 2تا 3 سال آینده 50 درصد تولیدات شهرستان در این واحدها فرآوری و بسته بندی و به بازار عرضه شود .
کنعانی با اشاره به اینکه در حال حاضر فقط 20 درصد تولیدات شهرستان را واحدهای فرآوری پوشش می دهند افزود : واحدهایی که مجوز تاسیس دریافت کرده اند هر کدام با ظرفیت یک تن فعالیت خود را آغاز می کنند.
وی گفت: در شرایط فعلی فقط 30 درصد این محصول در شهرستان می ماند و بقیه تولیدات به استان های دیگر گسیل داده می شود.
وی از برگزاری جشنواره زعفران در شهرستان خبرداد و گفت: جزئیات بیشتر این برنامه در روزهای آتی و بعد از جمع بندی نهایی اطلاع رسانی می شود.
برداشت زعفران از نیمه دوم مهرماه در شهرستان فاروج آغاز شده و تا اواسط آبان ادامه دارد.
انتهای پیام/آ