این روزها دیگه کمتر کسی پیدا میشه که از رب خونگی استفاده کنه و معمولا هممون از رب های کارخونه ای استفاده میکنیم. اما اگه یک دفعه طعم رب خونگی رو بچشیم میبینیم که مزه اش از زمین تا آسمون با ربهای کارخونه ای فرق می کند.

فوت و فن تهیه رب گوجه فرنگی خانگیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،این روزها دیگه کمتر کسی پیدا می شود که از رب خانگی استفاده کند و معمولا همه ما از رب های کارخانه ای استفاده میکنیم. اما اگه یک دفعه طعم رب خونگی را بچشیم میبینیم که مزه اش از زمین تا آسمان با ربهای کارخانه ای فرق می کند.

اما بازهم  نمیشه گفت که میتونیم از اون به بعد همیشه رب خونگی بپزیم چون وقتشو نداریم، ولی مطمئن باشین که انقدر این رب خوشمزه هست که هر از چند گاهی بریم سراغ پختن آن و خانگی اش را  تهیه کنیم و از طعمش لذت ببریم.

مواد لازم برای تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

۲ کیلو گوجه فرنگی

۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سرخالی روغن مایع

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه:

1- این مقدار گوجه فرنگی به اندازه یک کاسه تقریبا کوچیک رب گوجه فرنگی میده، بسته به میزان نیازتون مواد رو افزایش بدهید..

2- ابتدا گوجه فرنگی هارو از وسط نصف میکینم و داخل قابلمه میریزیم و در حدی داخل قابلمه آب میریزیم که تا روی گوجه ها بیاد. شعله گاز رو روی درجه متوسط روشن کرده و در قابلمه رو میذاریم تا گوجه ها بپزند.

3- در قابلمه رو کاملا نبندین تا گوجه ها سر نروند.

4- به گوجه ها مهلت میدیم تا بپزن و کاملا نرم بشن و پوستشون ازشون جدا بشود.

5- حالا گوجه های پخته رو کم کم و مرحله به مرحله داخل یه صافی که حفره هاش کوچک تر از دانه های گوجه فرنگی باشه میریزیم.

6- بااستفاده از یه قاشق گوجه ها رو له میکینم تا گوشت گوجه ها کاملا از دونه ها و پوستش جدا بشه و از صافی رد بشه. برای اینکه گوشت گوجه ها داخل صافی نمونه و هدر نره گاهی از آب گوجه پخته داخل قابلمه روی مواد داخل صافی میریزیم و همشون میزنیم تا همه گوشت گوجه همراه آب از صافی رد بشود.

7- همون طوری که در تصویر زیر میبینیم در انتها پوره ای خیلی خیلی رقیق از گوجه ها داخل کاسه می ریزد.

8- بعد از اینکه مرحله به مرحله این کار رو تکرار کردیم همه پوره رقیق بدست اومده رو داخل قابلمه برمیگردونیم و زیر قابلمه رو با حرارت متوسط روشن میکنیم و در قابلمه هم باز میذاریم تا آب اضافی گوجه ها تبخیر بشود.

9- وقتی آب اضافی تبخیر شد و مایعمون قوام اومد به مقدار لازم نمک اضافه میکنیم. از این به بعد گهگداری رب رو هم میزنیم تا ته نگیرد.

10- در نهایت قبل ا ز اینکه رب به غلظت مورد نظرمون برسه در صورت تمایل روغن رو اضافه میکنیم و رب رو هم میزنیم روغن در خوش رنگ تر شدن رب تاثیر دارد.

11- همینطور گاهی رب رو هم میزنیم تا ته نگیره و وقتی غلظتش به حدی رسید که جای قاشق روش موند رب حاضر است.

12- حالا میتونیم از رب طبیعی و سالم و خوشمزه مون در انواع غذاها استفاده کنیم و در صورتی که بخواهیم مدت زیادی نگهش داریم میتونیم داخل فریزر بذاریمش تا کپک نزند.

منبع:وبسایت دونفره

انتهای پیام/

چگونه یک رب خانگی بپزیم؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدیان.
۲۲:۴۱ ۲۴ دی ۱۳۹۹
از گوجه هایی که نرم بودند و تره بار با نصف قیمت میفروشند سوا کردم. همه رو با دقت میشورم .یک کیلو یک کیلو توی سبزی خرد کن میریزم. کل گوجه بصورت اب گوجه در میاد. توی قابلمه ای که زیر سبزی خرکن گذاشتم. وقتی همه رو تبدیل به اب گوجه کردم ؛ میزارم سر گاز و با شعله متوسط میگزارم آبش بره. و وقتی به شکل رب و تقریبا بدون آبی که زیرش راه بیفته شد برمی دارم. حواستون باشه ته نزنه. این رب اصلا پوستی درش نیست و صاف کردن هم نمیخواد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۱ ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
من رب گوجه درست کردم اما رنگ نداره باید چکارش کنم
Iran (Islamic Republic of)
رعتا
۲۰:۳۴ ۱۱ شهريور ۱۳۹۹
من شنیدم تو رب های کارخونه ای بادمجون و کدو میریزن کسی میدونه چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۶:۳۳ ۱۸ تير ۱۳۹۹
سلام ربع گوجه ودرست کردیم ولی کمی نلخ است چکار کنیم بهتر بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۲ ۲۴ مهر ۱۳۹۸
رب درست کردم رنگشاخوب بودولی لخظه اخرکمی سیاه شدن بایدچکارکنم
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۹:۳۱ ۱۶ مهر ۱۳۹۸
سلام من گوجه خریدم توسط دستگاه آبگیری کردم آوردم کمی نمک بهش اضافه کردم تا ی روز بمونه آیا بعد پختن رب سیاه میشه لطفا زود جواب بدین ممنون از شما
Iran (Islamic Republic of)
بهناز
۱۲:۵۸ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
سلام رب گوجه فرنگی غلیظ و تیره شده کسی روشی برای خوشرنگ شدن بلند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۷ ۲۹ مرداد ۱۳۹۸
من ربها راجوشاندم حدود2ساعت ولی کارداشتم بیرون زیر ربها راخاموش کردم بعد3ساعت امدم اگر زیرش را روشن کنم اشکالی نداره بعضی ها میگند سیاه میشه ممنون
Iran (Islamic Republic of)
شیوا
۱۷:۵۰ ۲۴ مرداد ۱۳۹۸
سلام. رب گوجه فرنگیم غلیظ و تیره شده،کسی روشی برای خوشرنگ شدنش بلده؟
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۶:۳۰ ۲۴ مرداد ۱۳۹۸
سلام چرا رب که درست کردم بعد سرد شدن الان داره میاد بالا وسر میره روش سفته ولی زیرش شوله
Iran (Islamic Republic of)
اصغر ایمانی
۱۲:۲۲ ۲۱ مرداد ۱۳۹۸
سلام من رب گوجه توی خانه درست کردم خیلی خوشمزه ‌‌شد فقط رنگ نداره فوت فن که رب به غذا رنگ بده چیست لطفا راهنمای کنید
Iran (Islamic Republic of)
پرواز
۲۲:۳۶ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
کمی زرد چوبه وروغن بهش بزن شعله خیلی کم باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۶ ۱۵ دی ۱۳۹۷
من رب گوجه خانگی خریدم بعد ار خرید متوجه شدم که خیلی تلخه روشی هست که تلخی رب رو بگیرم
Iran (Islamic Republic of)
ف
۲۰:۴۶ ۱۷ آذر ۱۳۹۷
سلام رب خونگی رومعمولادوسه روزبایدبزاری توافتاب گوجه هاروتاخوش پوستش نازک بشه ازسافی ردکنی بعداب گوجه روبپزی اینجوری رب ترشترومزش هم بیشتره