به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ، حبیب امینی اسفیدواجانی در حاشیه بازدید از واحد زنجیره ای تولید طیور میاندوآب اظهار کرد: تمام مراحل مدیریت زنجیره یکپارچه از تولید جوجه یک روزه تا صادرات در یکی از واحدهای تولیدی این شهرستان وجود دارد.
مدیرکل دفتر امور طیور و زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه سالانه 2 میلیون و 200 هزار تن گوشت مرغ و 950 هزار تن تخم مرغ در کشور تولید می شود، اظهار کرد: تولید طیور در قالب مدیریت زنجیره یکپارچه در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.
به گفته 'امینی اسفیدواجانی' اجرای این طرح تمامی مراحل تولید شامل تهیه و توزیع نهاده های دامی، خوراک دام و طیور، صنعت کشتارگاهی، سلامت دام و طیور و به طور کلی تمامی فرآیندهای تولید و توزیع را شامل می شود.
زنجیره تولید طیور میاندوآب هفت واحد مجزا شامل واحد ذرت خشک کنی با ظرفیت 10 هزار تن در سال، واحد سیلوی ذخیره غلات با ظرفیت 10 هزار تن در سال، واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 35 هزار قطعه، واحد مرغ مادر گوشتی، واحد مرغ مادر، کارخانه جوجه کشی با ظرفیت تولید 10 میلیون جوجه در سال ( 12 میلیون تخم مرغ نطفه دار)، کشتارگاه صنعتی با ظرفیت کشتار 6 هزار قطعه در ساعت، تونل انجماد با ظرفیت روزانه 80 تن، ظرفیت سردخانه برای نگهداری و انبار کردن یکهزار تن و تولید پودر گوشت به ظرفیت پنج هزار تن در سال است.
انتهای پیام/ع