به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ کوروش ساکی رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در پانزدهمین گردهمایی معاونت غذا و داروی استانهای لرستان و خوزستان و اعضای قطب جنوب غرب کشور که در سالن اجتماعات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد، اظهار کرد: در عرصه بهداشت و درمان گامهای بزرگی برداشته شده که نمونه آن طرح تحول نظام سلامت است.
وی با بیان اینکه پس از اجرایی شدن طرح تحول نظام سلامت، ناهماهنگیهایی بین وزارت کار و تأمین اجتماعی به وجود آمد بطوریکه ۱۱ میلیون نفر به بیمه شدگان اضافه شد بدون اینکه سرانهای برای آنان لحاظ شود، ادامه داد: این موضوع سبب عدم پرداخت مطالبه دانشگاههای علوم پزشکی از سوی سازمانهای بیمهگر شده است.
ساکی با بیان اینکه بیمه باید برای بیماریهای صعبالعلاج هزینه شود و تنها مختص به یک سرماخوردگی جزئی نباشد، اضافه کرد: این درحالیست که باید بتوانیم از پس بیماریهای صعبالعلاج برآئیم چراکه در چنین مواردی بیمه خود را نشان میدهد.
ساکی افزود: باید در عمق لایههای پایینتر جامعه به بیمه بپردازیم و در تامین هزینههای بیماران صعبالعلاجی که برای درمان اقدام به فروش منزل خود میکنند یاریرسان باشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان تاکید کرد: ایجاد پرونده الکترونیکی برای بیماران از اهداف تحول نظام سلامت است و باید به سمت نظارت الکترونیکی پیش رویم تا از پرت منابع جلوگیری شود.
وی ادامه داد: اجرایی کردن طرح نسخه الکترونیکی برای نظارت بیشتر و جلوگیری از پرت منابع ضرورت دارد و باید به این سمت حرکت کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه به خاطر میزان بدهیها به شرکتهای پخش دارو از سوی آنها تهدید میشویم، یادآور شد: مطالبه دانشگاه از سازمانهای بیمهگر ۲۶۰ میلیارد تومان بوده که بین ۵۰ تا ۶۰ میلیارد تومان آن مربوط به شرکتهای پخشدارویی است.
ساکی گفت: به واسطه مصرف بیش از حد دارو در کشور نیاز به تصمیمگیری سریعتری است تا سازماندهی، نظامبندی و کنترل بیشتری در این عرصه داشته باشیم.
انتهای پیام/م