میزان تولیدات چای مازندران و گیلان از ۷۵ هزار تن به ۲۲ هزار تن کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،ولی شریعتی رئیس انجمن صنایع چای مازندران گفت: میزان تولیدات چای مازندران و گیلان از ۷۵ هزار تن به ۲۲ هزار تن کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه در غرب مازندران حدودا ۱۲ کارخانه چای‌ سازی وجود دارد که از این تعداد ۹ کارخانه فعال هستند، افزود: ظرفیت روزانه کارخانه‌ ها بیش از ۲۴۹ تن بوده که ۳۹۰ کارگر در آنها مشغول به کارند.

شریعتی مساحت باغات چای غرب مازندران را ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار برشمرد و افزود: غرب استان ۲ هزار و ۷۰۰ کشاورز با تولید سالانه هزار تن چای کیفی دارد.

رئیس انجمن صنایع چای مازندران تفاوت چای استان و وارداتی را ارگانیک بودن چای مازندران دانست و افزود: چای ایرانی بخاطر دیر دم بودن، بعد از ۱۵ دقیقه عطر و طعم بسیار خوبی دارد و حتی می‌ توان تا چندین ساعت بعد هم آن را نوشید اما رنگ و اسانس چای خارجی زود از چای جدا می ‌شود.

انتهای پیام/ م

کاهش۲۲ هزار تنی تولید چای در شمال کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.