به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،سردار محمد قنبری فرمانده انتظامی استان پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه همه دستگاههای مرتبط با ترافیک در کاهش تصادفات سهیم هستند، اظهار داشت: در شش ماهه اول سال جاری ۷ درصد تصادفات دورن شهری در استان کاهش داشته است.
وی افزود: نیروی انتظامی با توجه به اینکه یک نیروی امنیتی و اجتماعی است و دارای ساختاری متناسب با ساختار جامعه است لذا کلانتریها و پاسگاهها موظفند تمام موضوعات عمومی مردم را مورد بررسی قرار دهند.
سردار قنبری با اشاره به اینکه شاکله نیروی انتظامی در پاسگاهها و کلانتریها خلاصه میشود، افزود: عمدهترین جرایمی که در استان اتفاق میافتد جرایمی است که در سایر استانها عمومیت دارد و این استان به دلیل موقعیت جغرافیایی دارای جرایم خاص خود است.
وی تصریح کرد: متأسفانه قاچاق سوخت و نزاعهای طایفهای به امنیت این استان ضربه میزند که با هوشیاری و مراقبت و آگاهی بخشی به مردم از معضلات این جرایم میتوان جلوگیری کرد و با ریشه یابی و همکاری و تعامل سران طوایف و بزرگان میتوان بر این مشکل فائق آمد.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در شش ماهه اول سال جاری ۶۸ تن انواع مواد مخدر را کشف کرده ایم، بیان داشت: با تلاش شبانه روزی و گشت زنیهای هدفمند توانسته ایم انواع سرقتها را ۷ درصد کاهش دهیم.
وی اظهار داشت: با اینکه استان ما از استانهای پهناور کشور میباشد و پراکندگی جمعیت آن زیاد میباشد به حول و قوه الهی با تعامل و مشارکت همه اقشار مختلف توانسته ایم آرامش را به مردم هدیه دهیم.
وی با اشاره به سوانح رانندگی در سطح جادههای استان افزود: پلیس راه استان با توجه به گستردگی جادههای در برخورد با رانندگان متخلف و کنترل حوادث خوب عمل کرده است، ولی مأموران ما به تنهائی نمیتوانند این کار بزرگ را انجام دهند و سایر دستگاههای مرتبط نیز در این امر سهیم هستند که باید وظایف خود را به درستی انجام تا از بروز حوادث دلخراش جادهای جلوگیری کنیم.
سردار قنبری تصریح کرد: عوامل متعددی در تصادفات نقش دارند و باید نقش هر کدام از دستگاههای تاثیر گذار از جمله حمل و نقل جاده ای، اورژانس، وسائل نقلیه و اداره راه و ترابری در نظر گرفته شود تا بتوانیم با هم افزایی و تعامل در کاهش تصادفات گام برداریم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار داشت: هفته ناجا فرصت مناسبی میباشد تا از طریق ارتباط با مردم و مسئولان علل و عوامل ایجاد آسیبهای اجتماعی را ریشه یابی و با یک سری ساز و کارها و بستر سازی مناسب در کاهش آنها قدم برداریم.
وی ادامه داد: جامعه ما به دلیل دینداری و ایمان مردم از جایگاه اجتماعی بالایی برخوردار است و این جایگاه از کودکی در خانواده و آموزش و پرورش به فرزندان آموزش داده میشود.
انتهای پیام/ع