به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،طرز تهیه یک دسر بسیار خوشمزه و متفاوت که قطعا ارزش درست کردن دارد را مشاهده نمایید.
مواد لازم
خرما 17 عدد
شیر 300 میلیلیتر (یک و یکچهارم پیمانه)
عسل 2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ (خرد کرده) 70 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم
مراحل تهیه:
1.هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
2.آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
3.حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.
4.اینک پاناکتای خرما را در 12 قالب به گنجایش 60 میلیلیتر بریزید و دستکم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آنگاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.
منبه:وبسایت شور و شیرین
انتهای پیام/