کارشناس حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:‌ ۲۳ واحد تولید محصولات ویژه کشاورزی در حال حاضر در اصفهان فعالیت می‌کند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مصطفی صیاد نصیری با اشاره به روند تولید و مصرف محصولات کشاورزی سالم، ظهار داشت: تولید محصولات ویژه یعنی محصولاتی که با کمترین میزان سموم و در حد مجاز تولید می‌شود، در حال افزایش است.

وی بیان داشت: استقبال مردمی از محصولات ویژه افزایش یافته است و سطح آگاهی مردم و فرهنگ سازی در حوزه استفاده از این محصولات بالا رفته است.

کارشناس حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: در سال ۹۵، ۷۵ هزار و ۴۰۰ تن انواع محصولات کشاورزی ویژه در سطح ۲۵ هزار و ۴۳۰ هکتار از اراضی استان اصفهان و تحت نظارت‌های ویژه کلینیک‌های گیاه پزشکی تولید شد.

 وی بیان داشت: از این میزان ۱۸ هزار هکتار به تولید محصولات زراعی، شش هزار هکتار به تولید محصولات باغی و ۱۱۶ هکتار به تولیدات گلخانه‌ای اختصاص یافت که دو هزار تن از این محصولات با استفاده از مبارزه بیولوژیک و مابقی با استفاده از روش مدیریت تلفیقی تولید شدند.

صیاد نصیری بیان داشت: در مدیریت تلفیقی آفات توجه به سلامت محصول، مصرف کننده و محیط زیست از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی تاکید کرد: یکی دیگر اقداماتی که در راستای حفظ سلامت محصولات شکل گرفت، ساماندهی فروشگاه‌های عرضه سموم است.

کارشناس حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در این راستا با همکاری دستگاه‌های نظارتی، سموم قاچاق و تقلبی از سطح بازار جمع‌آوری و جهت امحا و نابودی به مراجع مرتبط تحویل داده شد، در همین راستا ۲۰ واحد صنفی متخلف پلمب شد و امروز سم قاچاق و تقلبی و تاریخ گذشته در بازار وجود ندارد.

 

انتهای پیام/م

 

استقبال مردمی از محصولات ویژه افزایش یافته است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.