![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ کرشمه ترابیان مدیر بورس منطقهای استان فارس گفت: در معاملات هفته گذشته بورس منطقهای استان فارس ۲۱ میلیون و ۲۶۹ هزار سهم و حق تقدم به ارزش ۱۴۴ هزار میلیارد ریال مبادله شد.
وی با بیان اینکه این تعداد سهام متعلق به ۱۸۸ شرکت است، افزود: ۶۹ درصد این معاملات مربوط به خرید سهام و ۳۱ درصد آن مربوط به فروش سهام بوده است.
ترابیان با بیان اینکه در حال حاضر ۲۷ شرکت کارگزاری در بورس این استان فعالیت میکنند، بیان کرد: در دوره مورد نظر در مجموع برای ۲۸۲ نفر کد سهامداری جدید صادر شده است.
مدیر بورس منطقهای فارس تصریح کرد: شاخص کل بازار نیز در هفته گذشته به میران ۳۹۰ واحد کاهش یافت و به عدد ۸۵ هزار و ۴۲۹ رسید.
انتهای پیام/ر