به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سعید فردانی افزود: برنامه کاربردی «همراه داده اصفهان» شامل: آمار و اطلاعات شهری، برنامه اصفهان ۱۴۰۰، پیشرفت پروژه های شهری و دیگر شاخص ها است.
وی تاکید می کند: همه شهروندان می توانند با ورود به پرتال معاونت برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات، لینک «همراه داده اصفهان» را فعال کنند و این نرم افزار را همراه با کلیه پروژه ها و شاخص های اصفهان ۱۴۰۰ و اطلاعات شهری دانلود و با هر بار وصل شدن به اینترنت اطلاعات به روز را در این ارتباط دریافت کنند.
مدیر برنامه ریزی و بودجه شهرداری اصفهان، برنامه اصفهان ۱۴۰۰ را آهنگی برای هماهنگی بیشتر درون شهرداری، نهادها و ارگانهای شهری دانست که با تمرکز بر محرک های پیشرفت به دنبال ایجاد تغییر و رشد برای نصف جهان است.
وی با بیان اینکه ارتباط معناداری بین پروژه های شهرداری و شاخص های برنامه اصفهان ۱۴۰۰ وجود دارد و هر طرحی که در شهر اصفهان اجرا شود، بر روی شاخصه ها مشخص است، یادآور شد: تعداد این شاخص ها در برنامه اصفهان ۱۴۰۰ حدود ۱۰۰ مورد است و در این راستا می توان به اقدام اداره آمار و اطلاعات اشاره کرد که تمام این شاخص ها را در برنامه کاربردی همراه داده اصفهان یا «هدی» بارگذاری کرده اند.
فردانی به تحقق شاخص های برنامه اصفهان ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: این بخش نشان دهنده این است که اجرای برنامه های تعیین شده در اصفهان ۱۴۰۰ چقدر ما را به اهداف مد نظر نزدیک می کند.
وی تاکید کرد: ضعف کلیدی کلانشهرها در این است که وقتی شاخص های برنامه مشخص می شود، ارتباط آن با عملیات شهرداری بسیار سخت است و البته شهرداری اصفهان این فضا را در سال گذشته تجربه کرد اما پروژه مدیریت و ارزیابی عملکرد این کار را برای ما رقم می زند و کلیه اقلام اطلاعاتی در لایه اجرایی را به صورت سیستماتیک به شاخص های برنامه وصل خواهد کرد.
مدیر برنامه ریزی و بودجه شهرداری اصفهان خبر از بهره برداری آزمایشی از برنامه کاربردی «همراه داده اصفهان» داد و خاطرنشان کرد: شهرداری اصفهان بهره برداری آزمایشی از برنامه کاربردی «همراه داده اصفهان» که شامل آمار و اطلاعات شهری، برنامه اصفهان ۱۴۰۰، پیشرفت پروژه های شهری و دیگر شاخص هاست، را در اوایل آبان ماه ۹۶ انجام خواهد داد.
وی اظهارکرد: ۳۰ درصد از فعالیت هایی که قرار بود در برنامه اصفهان ۱۴۰۰ در بازه زمانی اعلام شده انجام شود، شروع شده و این فعالیت ها بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد پیشرفت داشته اند.
انتهای پیام/م