به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین گفت: در سال زراعی جاری بالغ بر ۳۳۰ هکتار از اراضی شهرستان به کشت پیاز اختصاص یافته است.
سیروس نوروزی متوسط عملکرد پیاز در مزارع شهرستان هرسین را ۵۵ تن در هکتار اعلام کرد و افزود: پیشبینی میشود امسال بیش از ۱۸ هزار تن پیاز در این شهرستان تولید شود.
وی دو رقم عمده پیاز تولیدی در این شهرستان را شامل ارقام "قرمز آذر شهر" و "سفید فلات" عنوان کرد و گفت: با توجه به منابع آب و شرایط طبیعی مساعد، پیاز تولیدی در این شهرستان کیفیت بالایی دارد.
به گفته نوروزی عملیات برداشت پیاز در شهرستان هرسین تا پایان مهر ماه ادامه خواهد داشت.
پیاز هرسین به دلیل خاصیت ماندگاری بالا در سطح کشور مشهور است و این شهرستان نیز از قطبهای تولید پیاز کشور محسوب میشود.
انتهای پیام/پ