به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کمیته امداد در هفته ای که گذشت شاهد رویدادهایی بود که در ادامه به آن می پردازیم.
سید پرویز فتاح با بیان اینکه رویکرد کمیته امداد از پرداخت کمک های بلاعوض به پرداخت وام به مددجویان در حال تغییر است، گفت: البته در چنین وضعیتی زمان بازپرداخت تسهیلات برای مددجویان تحت حمایت طولانی مدت و شرایط ضامن نیز آسانتر میشود.
محسن ولیئی مدیرکل کمیته امداد استان تهران اظهار کرد: هم اکنون 45 هزار و 480 زن سرپرست خانوار تحت حمایت این نهاد قرار دارند که حدود 45 درصد به علت فوت سرپرست از خدمات این نهاد در کنار دریافت مستمری بهره مند هستند.
جعفر رحیمی مدیر کل بهداشت و درمان کمیته امداد یادآور شد: به منظور سهولت مددجویان و خانوادههای آنها به ویژه سالمندان هنگام مراجعه به شهرهای مختلف برای درمان، 5 نقاهتگاه در استانهای برخوردار از جمله خراسان رضوی، تهران، بوشهر، اصفهان و فارس برای بیماران و همراهان آنها احداث شده است تا طی مدت درمان، در این مراکز اقامت کنند.
مجید زارع فرد مدیر کل حمایت های اجتماعی کمیته امداد امام خمینی(ره) عنوان کرد: با توجه به اینکه به ازای هر 100 زن سالمند، 97 مرد سالمند تحت پوشش کمیته امداد هستند که ساختار جمعیتی سالمند در این نهاد به سوی زنانه شدن پیش می رود.
مجید ملک شاهی دستیار معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه امیدواریم در آینده نیز رویکردهای حمایتی، مددکاری و درمان را برای سالمندان بیش از گذشته توسعه دهیم، ادامه داد: در حال حاضر یک میلیون و 400 هزار سالمند معیشت بگیر تحت پوشش کمیته امداد هستند و 154 هزار سالمند نیز از سایر خدمات کمیته امداد بهره مند می شوند.
کریم محمودی قائم مقام شهرستانهای كميته امداد استان تهران تصریح کرد: از رويكردهای اصلی اين نهاد توانمندسازی فرهنگی مددجويان تحت حمايت است که برنامههای فرهنگی كميته امداد نیز با هدف آموزش و افزايش سطح فرهنگی خانوادهها در اولويت است و اين برنامهها در زمينههای آموزش خانواده، اعزام مددجويان به اردوهای زيارتی، آموزشی، تربيتی و جشنوارهای قرآنی و غیره اجرا می شود.
علی کریمی اصل، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه 95 هزار و 479 هزار نفر در استان تهران تحت حمایت کمیته امداد است، اظهار کرد: 35 هزار و 423 نفر از این تعداد را سالمندان تشکیل می دهند که در مجموع 37 درصد جامعه مددجویی استان تهران هستند که از این تعداد 75 درصد را زنان و 25 درصد را مردان تشکیل میدهند.
حسین فتح آبادی سرپرست معاونت اشتغال و خودكفايی كميته امداد استان تهران با اشاره به اينکه شغل هایی که از طريق كاريابی ایجاد می شود از پايدارترين شغلهاست، تصریح کرد: طی پنج ماهه نخست امسال 310 فرصت شغلی برای مددجويان تحت حمايت در استان با اجرای برنامه كاريابی و تعامل با كارفرمايان ايجاد شده كه 260 نفر از اين تعداد را بانوان و بقیه آن ها را فرزندان ذكور تحت حمايت تشكيل داده اند.
حسین فتح آبادی وی با اشاره به اينكه در تلاش هستیم حدود 6 هزار و 303 اشتغال پايدار و مناسب را تا پايان امسال برای خانوادههای تحت حمايت ايجاد كنيم، اضافه کرد: بر اساس توافقات انجام شده با بانکهای عامل در نظر داریم تا 3 هزار و 973 نفر از مددجويان را از طريق مشاغل خانگی و اشتغال خرد و همچنين 2 هزار و 598 نفر از آنان را نيز با همكاری موسسات كاريابی به بازار كار وارد كنيم.
انتهای پیام/