رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه دو کارخانه قند بیستون و اسلام آبادغرب با ظرفیت بین 250 تا 270 هزار تن فرآوری در سال را دارد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: حدود 350 هزار تن از چغندر قند تولیدی در استان برای فرآوری به دیگر استان ها فرستاده می‌شود که امسال هشت کارخانه قند در دیگر استان ها کار فرآوری چغندر قند تولیدی در استان کرمانشاه را عهده دار خواهند بود.

وی با اشاره به مطرح بودن ساخت کارخانه سومی برای فرآوری چغندر قند در استان عنوان کرد: ساخت کارخانه های قند سوم، چهارم و حتی پنجم در استان نیاز است و از سرمایه‌گذاران این حوزه نیز حمایت همه جانبه خواهد شد.

شهبازی با بیان اینکه ظرفیت تولید چغندر قند تا یک میلون تن را در استان داریم، بیان کرد: افزایش تولید چغندر قند از طریق افزایش سطح زیر کشت و افزایش راندمان تولید در استان را در برنامه داریم.

 

پیش بینی کرد: امسال حدود 600 هزار تن چغندر قند در استان کرمانشاه تولید شود.

 

انتهای پیام/ز

ساخت کارخانه های قند سوم، چهارم و حتی پنجم در استان نیاز است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.