دانی یل مالوی گفت شرم بر آمریکایی ها که دیگر کشورها را به علت مشکلات داخلی تخطئه می کنند اما خودشان از پس اصلاح قوانین کنترل سلاح بر نمی آیند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سی ان ان، فرماندار ایالت کنتیکت آمریکا که در سال 2012 شاهد تکان دهنده ترین تیراندازی در مدرسه ی ابتدایی سندی هوک بود در واکنش به حادثه ی تیراندازی در لاس وگاس گفت: شرم بر آمریکایی ها که دیگر کشورها را به علت مشکلات داخلی تخطئه می کنند اما خودشان از پس اصلاح قوانین کنترل سلاح بر نمی آیند.

دانی یل مالوی، فرماندار کنتیکت در واکنش به حادثه ی تیراندازی در لاس وگاس گفت، باید از اشتباهاتی این چنینی درس بگیریم و افزود: این یک اشتباه است. نمی توانیم به افراد اجازه دهیم ده ها قبضه از چنین سلاح هایی در اختیار داشته باشند. این سلاح ها به خودی خود سلاح های کشتار جمعی به شمار می آیند.

در کنتیکت هنگامی که برای اصلاح قانون اقدام کردیم و تلاش بر این شد تا قانون در اختیار داشتن سلاح با ایمنی بیشتری همراه باشد و برخی سلاح ها را از دسترس افراد عادی خارج کردیم آنچه شاهد بوده ایم کاهش شدید در جرایم خشونت آمیز بود. در حقیقت، کنتیکت در چهار سال گذشته بزرگترین کاهش را در نرخ وقوع جرم شاهد بوده است.

در واقع، در چهار سال گذشته در مقایسه با همه ایالت ها و بخش های کشور، کنتیکت بزرگترین کاهش را در میزان جرایم خشونت آمیز به ثبت رسانده است. بخشی از این کاهش به علت تدبیری بود که پنج سال پیش اندیشیدیم. وی تاکید کرد تا وقتی که گام هایی ملی برای کنترل سلاح در آمریکا برداشته نشود تیراندازی های این چنینی در جای جای کشور تکرار خواهد شد.

دانی یل مالوی در ادامه افزود: هنوز در آمریکا بیش از 40 درصد سلاح ها بدون در نظر گرفتن سوء پیشینه ی افراد به فروش می رسد. هنوز هم سلاح ها در فروشگاه های اینترنتی به فراوانی عرضه می شوند بدون اینکه پیشینه ی خریدار بررسی شود. هنوز هم در برخی ایالت ها نمایشگاه هایی برای فروش سلاح برگزار می شود و بدون در اختیار داشتن هیچگونه اطلاعات پیش زمینه ای، سلاح به فروش می رسد. افرادی که بیمار هستند در آمریکا می توانند سلاح تهیه کنند و ما نمی توانیم قوانین را در سطحی ملی اصلاح کنیم.

صادقانه بگویم به نظر می رسد افرادی که در مجالس سنا و نمایندگان نشسته اند از گفتگوی صریح و بی پرده با مردم می ترسند و جرات چنین کاری را ندارند. چنین جرایمی محدودیت ندارد و بزودی سراسر آمریکا را فرا می گیرد. سندی هوک، شهری زیبا بود و هیچ کس فکر نمی کرد فردی بیمار چنین سلاح هایی را با خود به مدرسه ببرد و آن همه آدم را بکشد. اما ما داریم با چنین رویدادهایی برخورد می کنیم و تازه به خودمان آمده ایم و داریم ارزش های مشترک مان را یادآوریم می شویم.

انجمن ملی تفنگداران آمریکا گروهی با نفوذ و دارای منافع ویژه است که بسیاری از سیاستمداران جمهوریخواه از آن پشتیبانی می کنند و سیاستمداران دموکرات هم از این گروه می ترسند و به همین علت برای تغییر و اصلاح قوانین کنترل سلاح پا پیش نمی گذارند.

فرماندار سندی هوک ضمن تاکید بر این حقیقت که انجمن ملی تفنگداران بخش بزرگی از حزب جمهوریخواه را در اختیار دارد افزود: بسیاری از جمهوریخواهان می دانند همراهی این انجمن با حزب متبوع شان کار درستی نیست اما خودشان هم از این گروه هراس دارند. دموکرات های بسیاری هم هستند که از انجمن ملی تفنگداران می ترسند. اگر قوانین جاری را بررسی کنید خواهید دید که در بسیاری از آنها بر لزوم دریافت سوء پیشینه برای فروش سلاح تاکید شده است اما انجمن ملی تفنگداران این قانون را به خوبی دور زده و چنین وانمود کرده است که همه مردم می دانند افرادی که از ناتوانی ذهنی رنج می برند نمی توانند سلاح در اختیار داشته باشند.

اما در آمریکا ممکن است نام فردی در فهرست افرادی باشد که حق پرواز ندارند اما با این وجود می توانند سلاح خریداری کنند. امیدوارم بحثی صادقانه در این زمینه اتفاق بیافتد زیرا قرار نیست سلاح کسی را ضبط کنیم بلکه می خواهیم اطمینان حاصل شود افراد تبهکار و کسانی که ناتوانی ذهنی دارند نتوانند به سادگی برای خرید سلاح اقدام کنند و کودکان را هدف قرار دهند.

دانی یل مالوی به بحث صدا خفه کن ها نیز اشاره کرد و ضمن تاکید بر این که در قانون اساسی هیچ اشاره ای به چنین موضوعی نشده است آن را احمقانه توصیف کرد و افزود: این ایده که کسی بتواند وارد مدرسه ای شود و همه ی افرادی را در یک کلاس حضور دارند به رگبار ببندد بدون اینکه دیگران حتی بفهمند چه اتفاقی افتاده اصلا جای بحث ندارد. به خاطر خدا آمریکایی ها از خواب غفلت بیدار شوید. کودکان ما دارند کشته می شوند زیرا ما گام هایی را که برای حفاظت از آنان لازم است بر نمی داریم. شرم بر ما آمریکایی ها باد.

ما آن توانایی و قدرتی را که ادعا می کنیم نداریم اما دیگر کشورها را به علت مشکلاتی که در داخل دارند و یا به علت فعالیت های تروریستی تخطئه می کنیم. متاسفانه تیراندازی های این چنینی که تلفات بسیاری بر جا می گذارند در آمریکا عادی شده است اما تکان دهنده ترین آن در سال 2012 اتفاق افتاد. در این حادثه فردی سفیدپوست که عقب مانده ی ذهنی بود 12 کودک 6 تا 7 ساله را در مدرسه ای ابتدایی سندی هوک در کنتیکت قتل عام کرد. 6 نفر دیگر نیز در این حادثه ی هولناک جان باختند.

انتهای پیام/

واکنش فرماندار ایالت کنتیکت آمریکا به تیراندازی لاس وگاس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۵ ۱۱ مهر ۱۳۹۶
مرگ بر داعش
مرگ بر امریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۳۲ ۱۱ مهر ۱۳۹۶
مرگ بر امریکای جنایتکار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۳۲ ۱۱ مهر ۱۳۹۶
مرگ بر امریکای جنایتکار
آخرین اخبار