به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ پیرحسین کولیوند سرپرست سازمان اورژانس کشور،صبح امروز در آیین بهرهبرداری از پروژههای اورژانس خراسانجنوبی با بیان اینکه یکی از معضلات اصلی اورژانس نداشتن تجهیزات جدید و قابل استفاده است، اظهار داشت: وزیر بهداشت نگاه ویژهای به تجهیز اورژانسهای پیش بیمارستانی و بیمارستانی دارند.
وی افزود: در حال حاضر اورژانسهای کشور به ٢ هزار دستگاه آمبولانس مجهز شدهاند که این امر ادامه دارد تا امکانات اورژانس کشور بروز شوند.
کولیوند با بیان اینکه در سازمان اورژانس بالا بردن کیفیت کار، کاهش دادن زمان رسیدن به صحنه حادثه برای کمک به مصدومان و ارائه خدمات به بیماران برای اینکه مشکلات بعدی برای بیماران به وجود نیاید است، تصریح کرد: با توجه به این موارد باید به دنبال آموزشهای مستمر نیروهای اورژانس باشیم.
مشاور وزیر بهداشت گفت: وجود پایگاههای اورژانس و تجهیز کردن آنها به امکانات جزو اصول اولیه اورژانس بوده اما آنچه میتواند از این امکانات بهره ببرد منابع انسانی بوده لذا آموزش نیروی انسانی امر مهمی محسوب میشود.
کولیوند با اشاره به اینکه در سیستم اورژانس سیستم تل میدیسین را توسعه و گسترش میدهیم، یادآور شد: در حد توان به این بخش به استان کمک میشود.
سرپرست سازمان اورژانس کشور در ادامه اظهار داشت: در خراسان جنوبی به گونهای عمل شده که همه لذت میبرند و اگر هزینهای شده حیف نشده است.
کولیوند در خصوص ساخت پایگاههای اورژانس جدید در استان قول مساعد برای کمک داد و افزود: کمک به این بخش جزو اولویتهای سازمان اورژانس کشور محسوب میشود و هر جا نیاز است موافقت میکنیم.
سرپرست سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه ۵٠٠ دستگاه موتور آمبولانس در سطح کشور بین استانها تقسیم میشود، اضافه کرد: بیش از درخواست استان خراسانجنوبی به موتور آمبولانس این وسیله در اختیار استان قرار میگیرد.
کولیوند با اشاره به اینکه برای تحویل ۴٠٠ دستگاه آمبولانس قرارداد بستهایم، اضافه کرد: همچنین هزار دستگاه از دولت مجوز گرفته شده که به طور حتم آمبولانسهای فرسوده، جدید میشوند.
وی گفت: بنا داریم اتوبوس آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور اضافه کنیم.
کولیوند اضافه کرد: همچنین قرار است به زودی خودروی فرماندهی اورژانس را تأمین و در اختیار شهرها و دانشگاههای علوم پزشکی قرار دهیم.
سرپرست سازمان اورژانس کشور با اشاره به اهمیت موضوع آموزش گفت: دانشکده اورژانس و فوریتهای پزشکی باید در تمام دانشگاههای علوم پزشکی راهاندازی شود و این دانشکدهها شبانه روزی خواهد بود و علاوه بر آموزشهای علمی، آموزشهای تکنیکی، اخلاقی و معرفتی داده میشود.
کولیوند تصریح کرد: شاید خراسانجنوبی از برخی جهات محروم باشد ولی از نظر داشتن مدیران کارآمد در بخش سلامت غنی بوده و باید مردم استان از این منظر به خود ببالند.
انتهای پیام/ع