در مراسمی ۲۰ ساله در اصفهان، ۱۵ تن سمنو پخت شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،برای پخت ۱۵ تن سمنو که با حضور شیفتگان حسینی برگزار، دو تن آرد و ۵۰۰ کیلو گرم جوانه گندم استفاده شد.

همه ساله این نذری همراه با عزاداری سوگواران حسینی و خواندن زیارت عاشورا و دعای توسل آماده طبخ می‌شود که صد نفر از دلدادگان در دو روز برای تهیه و طبخ این نذر همکاری می‌کنند.

به رسم و آداب گذشتگان این نذز با چوب و هیزم در ۵ دیگ مسی ۳ تنی پخته شد.

 

انتهای پیام/م

 

پخت سمنو در اصفهان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.