با اینکه در مورد مخترعان افسانه های زیادی گفته می شود، طرفداران تسلا، موفقیت های دانشمندان پیش از او را به او نسبت می دهند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  نیکولا تسلا یکی از پرکارترین مخترعین دنیا شناخته می شود. شاید محبوبیت او به این دلیل باشد که قدر کارهای او به اندازه ی همتایش توماس ادیسون دانسته نشد. شبکه های اجتماعی و اینترنت از او یک افسانه ساخته اند؛ اما متأسفانه او همه چیز را اختراع نکرده است. حداقل خیلی از چیزهایی را که بخش هایی از اینترنت و شبکه های اجتماعی به او نسبت می دهند؛ مثل جریان برق متناوب.

با اینکه در مورد مخترعان افسانه های زیادی گفته می شود، طرفداران تسلا، موفقیت های دانشمندان پیش از او را به او نسبت می دهند. در سال ۱۸۵۶ که تسلا به دنیا آمد، دو دهه از حضور جریان متناوب می گذشت و هنگامی که او به یک مرد جوان تبدیل شده بود، مبدل های جریان متناوب و خطوط جریان برق در اروپا به جریان درآمده بودند.

 
آشنایی با یکی پرکارترین مخترعان جهان 
 

تسلا در واقع موفق شد تا وجهه ای کاربردی تر به جریان برق متناوب ببخشد. در آن زمان، موتورهای الکتریکی تنها با جریان مستقیم کار می کردند و جریان متناوب به مبدلی برای تبدیل به جریان مستقیم نیاز داشت تا بتواند موتور را به کار بیندازد. او اما یک موتور الکتریکی القایی تولید کرد که می توانست با جریان برق متناوب نیز فعالیت کند؛ آن هم دو سال پس از اینکه گالیلو فرریس، همان موتور را اختراع کرده بود.

همچنین تسلا مخترع رادیو نبود. تسلا به همراه گاگلیلمو مارکونی توانست دستگاهی را توسعه دهد که ارتباطات بیسیم را ممکن می ساخت؛ دستگاهی که جایزه ی نوبل را برای مارکونی به ارمغان آورد. قبل از آنها فیزیکدان روس الکساندر پوپوف گیرنده ی رادیویی خود را در سال ۱۸۹۵ به نمایش گذاشته بود که هر دوی اینها، توسعه ی کارهای دانشمندان بسیاری است که قبل از آنها آمده بودند.
 
آشنایی با یکی پرکارترین مخترعان جهان 
 
همین موضوع در مورد رادار نیز صادق است. قبل از تسلا، هاینریش هرتز توانسته بود که موفقیت های بسیاری در این زمینه به دست آورد. هم رادار و هم ارتباطات بی سیم اختراعاتی هستند که بدون آنها حضور تکنولوژی و ایفای آن غیر ممکن است؛ اما اگر کارهای دانشمندی چون مایکل فارادی نبود، تسلا به جریان متناوب دسترسی نداشت. در واقع می توان گفت، هیچ اختراعی متکی به شخص خاصی نیست.
 
آشنایی با یکی پرکارترین مخترعان جهان 
 
این به آن معنا نیست که نباید تسلا را تحسین کرد. وی واقعا یک مخترع مستعد بود؛ کسی که سختی های زیادی را متحمل شد و احتمالا در زندگانی اش حتی شناخته نشد، ولی کارهای او عامل بسیاری از پیشرفت هایی است که اکنون در زندگی خود به کار می بریم؛ برای نمونه دستگاه های پرتو ایکس در پزشکی و کنترل از راه دور.
 
منبع:تابناک باتو
 
انتهای پیام/
 

نیکولا تسلا کیست؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.